Sınavlar bittiği zaman LGS'ye çalışmamız için bize okuldan izin verilecek, ben de bu izin günlerinde günde 3 deneme çözüp yanlışlarıma bakmayı düşünüyorum. Sizce 3'ten 4'e çıkarmalı mıyım? Yoksa 3'te kalmalı mıyım?
Detaylar
Kim cevapladı?Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Sınavlar bittiği zaman LGS'ye çalışmamız için bize okuldan izin verilecek, ben de bu izin günlerinde günde 3 deneme çözüp yanlışlarıma bakmayı düşünüyorum. Sizce 3'ten 4'e çıkarmalı mıyım? Yoksa 3'te kalınır mı?
Eğer seni çok yorucak ve verimini düşürecekse 4 deneme mantıksız. Hakkıyla çözülen 3 deneme öylesine çözülen 10 denemeden dahi daha iyidir. Eğer 3 deneme ve analiz sonrası vaktin kalırsa gün içinde işte o zaman 4. denemeyi veya eksik hissettiğin dersin branş denemelerini çöz.
3 deneme 7 saat falan yapıyor analizlerden dolayı muhtemelen 1 denemeye daha zaman kalmaz ama branş denemelerine kalablir senin dediğin gibi yaparım galiba. Teşekkür ederim. Zaten işler kapmayasından bol bol deneme ve branş denemesi almıştım.Eğer seni çok yorucak ve verimini düşürecekse 4 deneme mantıksız. Hakkıyla çözülen 3 deneme öylesine çözülen 10 denemeden dahi daha iyidir. Eğer 3 deneme ve analiz sonrası vaktin kalırsa gün içinde işte o zaman 4. denemeyi veya eksik hissettiğin dersin branş denemelerini çöz.