BIG C4LL

Uzman
Yer
Ankara
Sınavlar bittiği zaman LGS'ye çalışmamız için bize okuldan izin verilecek, ben de bu izin günlerinde günde 3 deneme çözüp yanlışlarıma bakmayı düşünüyorum. Sizce 3'ten 4'e çıkarmalı mıyım? Yoksa 3'te kalmalı mıyım?

Sınavlar bittiği zaman LGS'ye çalışmamız için bize okuldan izin verilecek, ben de bu izin günlerinde günde 3 deneme çözüp yanlışlarıma bakmayı düşünüyorum. Sizce 3'ten 4'e çıkarmalı mıyım? Yoksa 3'te kalınır mı?

Eğer seni çok yorucak ve verimini düşürecekse 4 deneme mantıksız. Hakkıyla çözülen 3 deneme öylesine çözülen 10 denemeden dahi daha iyidir. Eğer 3 deneme ve analiz sonrası vaktin kalırsa gün içinde işte o zaman 4. denemeyi veya eksik hissettiğin dersin branş denemelerini çöz.

Eğer seni çok yorucak ve verimini düşürecekse 4 deneme mantıksız. Hakkıyla çözülen 3 deneme öylesine çözülen 10 denemeden dahi daha iyidir. Eğer 3 deneme ve analiz sonrası vaktin kalırsa gün içinde işte o zaman 4. denemeyi veya eksik hissettiğin dersin branş denemelerini çöz.
3 deneme 7 saat falan yapıyor analizlerden dolayı muhtemelen 1 denemeye daha zaman kalmaz ama branş denemelerine kalablir senin dediğin gibi yaparım galiba. Teşekkür ederim. Zaten işler kapmayasından bol bol deneme ve branş denemesi almıştım.

Ben günde maksimum 1 deneme çözüyordum, 3 çok değil mi? 7 saat yorucu olur bence 1 deneme sonra analiz ardından soru bankasından dilediğin konudan soru çözersin.