Gündelik kullanım için 8000 TL'ye telefon önerisi

Bütçe
8000 TL

ozgunokia

Üstün
Makaleler
1
Babam eski ve kötü bir Samsung telefon kullanıyordu. O kırılınca yeni telefon almaya karar verdi. İkinci el bakamayız şu an yazlıktayız burada ikinci elde alabileceğimiz kişi yok. Genelde WhatsApp, Instagram, YouTube ve arama için kullanacak telefonu. Bu şartlarda en iyi telefon hangisi? Yenilenmiş iPhone SE 2020 gördüm ne kadar iyi bilmiyorum. Kamerada önemli.

Fiyat performans olarak üzerine yoktur bir tık eski model olsa da.
Kamerası da diğer androidler gibi çamur, sulu boya değildir, renk paleti güzeldir.
Güle güle kullanın. Çözüldü atarsan sevinirim.
Sağolun.
Hocam tavsiye konularında umarım çözüldü atılıyordur. Rapor olarak çözüldü işaretledim doğrulanır mı bilmiyorum. Edit: Tavsiye konularına çözüldü olmuyormuş reddedildi maalesef.

M34 daha iyi olurdu. İps ekran, 30 fps kamera, düşük cpu. Bütçeniz çıkarsa kesinlikle m34 daha iyi.

M34 daha iyi olurdu. İps ekran, 30 fps kamera, düşük cpu. Bütçeniz çıkarsa kesinlikle m34 daha iyi.
Kamerası berbat ön kamerası zaten sulu boya.
Realme'de böyle bir sorun yok taş gibi çekiyor.
Üstüne üstlük bütçe üzerinde kalıyor.

Kamerası berbat ön kamerası zaten sulu boya.
Realme'de böyle bir sorun yok taş gibi çekiyor.
Üstüne üstlük bütçe üzerinde kalıyor.
Sulu boya tabirini hangi telefon için kullandınız? 30 fps'ye taş gibi diyorsanız samsung'un tuşlu telefonundan falan geçmiş olması lazım.

Sulu boya tabirini hangi telefon için kullandınız? 30 fps'ye taş gibi diyorsanız samsung'un tuşlu telefonundan falan geçmiş olması lazım.
Telefon arası geçişlerden bağımsız olarak Realme'nin kamerası her açıdan daha iyi.
Net çekmediği sürece 30 FPS üzeri olsa ne olur?
Realme 9 PRO'nun kamerasına da laf etmek için ciddi anlamda fanboy olmak gerekli.
Renk paleti başarılı bir cihaz üstüne üstlük bu fiyata bu kamera performansı başka bir cihazda yok.
M34'ün tek avantajı AMOLED olması. Çözünürlük olarak Realme daha iyi.

Sadece realme'nin videosunu atarak hiçbir şeyden emin olamazsın. Git bir mağazaya M34 ile 9 pro'nun kamerasını karşılaştır. Görüntü kalitesi olarak fark görmek istiyorsan M34'ü 4k 30 FPS moduna al. FPS farkını görmek istiyorsan 1080p 60 FPS ayarına getir. Üstelik Realme'de OİS bile yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…