Güneş enerjili powerbank alınır mı?

Ben her zaman teknolojik aletleri orijinal şarj adaptörlerinden şarj etmenizin yanındayım. Ama sürekli şarj etmeyecekseniz ve ihtiyacınız varsa çok sıkıntı yaşatacağını sanmıyorum.

Üniversiteye başlayacaksan gerek yok powerbanke. Fişiyle falan gidersin priz olan yere oturursun.

Pili zaten uzun süre gidiyor belli ayarlarla (dahili GPU da Armoury Crate üzerinden CPU gücünü kısıp güç tasarrufu moduna alırsan 7 8 saat ekran süresi görürsün). 100W powerbank gerekli yanlış bilmiyorsam şarj etmek için.

Üniversiteye başlayacaksan gerek yok powerbanke. Fişiyle falan gidersin priz olan yere oturursun.
Hocam üniversite hakkında bir fikrim olmadığı için söylemiştim bunu. Üniversitede sınıflarda priz oluyor mu?
Varsa da 1 tane vardır diye düşünüyorum.

Hocam bir etken daha var. Pycharm veya VS Code açıkken biraz şarjın hızlı gittiğini farkettim pil sağlığı %90
Neyse o zaman duruma göre bakıp alırım. Alacak olursam Baseus Blade 100w yeterli olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…