Ben her zaman teknolojik aletleri orijinal şarj adaptörlerinden şarj etmenizin yanındayım. Ama sürekli şarj etmeyecekseniz ve ihtiyacınız varsa çok sıkıntı yaşatacağını sanmıyorum.
Pili zaten uzun süre gidiyor belli ayarlarla (dahili GPU da Armoury Crate üzerinden CPU gücünü kısıp güç tasarrufu moduna alırsan 7 8 saat ekran süresi görürsün). 100W powerbank gerekli yanlış bilmiyorsam şarj etmek için.
Pili zaten uzun süre gidiyor belli ayarlarla (dahili GPU da Armoury Crate üzerinden CPU gücünü kısıp güç tasarrufu moduna alırsan 7 8 saat ekran süresi görürsün). 100W powerbank gerekli yanlış bilmiyorsam şarj etmek için.
Hocam bir etken daha var. Pycharm veya VS Code açıkken biraz şarjın hızlı gittiğini farkettim pil sağlığı %90
Neyse o zaman duruma göre bakıp alırım. Alacak olursam Baseus Blade 100w yeterli olur mu?
Hocam bir etken daha var. PyCharm veya VS Code açıkken biraz şarjın hızlı gittiğini fark ettim pil sağlığı %90
Neyse o zaman duruma göre bakıp alırım. Alacak olursam Baseus Blade 100W yeterli olur mu?