Afterbyte Bilgin Gelişen Oyun Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 2.887 Makaleler 5 Çözümler 101 Beğeniler 1.605 6 Kasım 2025 #1 Selamlar, Xiaomi 17 serisinden bir tane telefon alacağım. Tanıdığım Güney Kore'den alıp getirecek. Gümrük süreci nasıl işliyor? Herhangi bir sorun yaşar mıyım? Neye dikkat etmem gerekiyor? Son düzenleme: 6 Kasım 2025
Selamlar, Xiaomi 17 serisinden bir tane telefon alacağım. Tanıdığım Güney Kore'den alıp getirecek. Gümrük süreci nasıl işliyor? Herhangi bir sorun yaşar mıyım? Neye dikkat etmem gerekiyor?
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.073 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.371 Yer İstanbul 6 Kasım 2025 #2 Atsın bavula gelsin, sorun yok. Yasal olarak hakkınız var zaten.
KS KS Afterbyte Bilgin Gelişen Oyun Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 2.887 Makaleler 5 Çözümler 101 Beğeniler 1.605 6 Kasım 2025 #3 michaelscofield dedi: Atsın bavula gelsin, sorun yok. Yasal olarak hakkınız var zaten. Genişletmek için tıkla... Kaç adet getirebiliyorum? Gümrükte takılmadan geçer değil mi?
michaelscofield dedi: Atsın bavula gelsin, sorun yok. Yasal olarak hakkınız var zaten. Genişletmek için tıkla... Kaç adet getirebiliyorum? Gümrükte takılmadan geçer değil mi?
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.073 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.371 Yer İstanbul 6 Kasım 2025 #4 Afterbyte dedi: Kaç adet getirebiliyorum? Gümrükte takılmadan geçer değil mi? Genişletmek için tıkla... Hiçbir sorun olmaz. İstersen 2-3 adet getir, yine sorun olmaz. Yaparlarsa bile birini açar cebine koyar öyle geçersin.
Afterbyte dedi: Kaç adet getirebiliyorum? Gümrükte takılmadan geçer değil mi? Genişletmek için tıkla... Hiçbir sorun olmaz. İstersen 2-3 adet getir, yine sorun olmaz. Yaparlarsa bile birini açar cebine koyar öyle geçersin.
KS KS Afterbyte Bilgin Gelişen Oyun Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 2.887 Makaleler 5 Çözümler 101 Beğeniler 1.605 6 Kasım 2025 #5 michaelscofield dedi: Hiçbir sorun olmaz. İstersen 2-3 adet getir, yine sorun olmaz. Yaparlarsa bile birini açar cebine koyar öyle geçersin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.
michaelscofield dedi: Hiçbir sorun olmaz. İstersen 2-3 adet getir, yine sorun olmaz. Yaparlarsa bile birini açar cebine koyar öyle geçersin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.