Bunlara ek olarak mesela Yaris Cross gayet iyidir. Şanzıman zaten ölümsüz, biliyorsun. Vergi avantajı da var aynı zamanda. Abileri gibi 1.8 motor değil. Yakıtları da gayet güzel.
Hocam, attığınız araçlar gerçekten iyi. Babam hybrid araçlara sıcak bakmıyor(?) ondan hybrid tercih edemeyeceğim. Ya LPG ya da elektrik.
Ioniq 6’yı denedim dehşet bir araba ancak fiyatını sonradan gördüm. Skoda Elroq'u deneyimledim o da 61kWh kapasiteli bir araç, indirimle 2.3/4m'a denk geliyor. Skoda kalitesi var ancak bataryası çok mu az?
Hocam, attığınız araçlar gerçekten iyi. Babam hybrid araçlara sıcak bakmıyor(?) ondan hybrid tercih edemeyeceğim. Ya LPG ya da elektrik.
Ioniq 6’yı denedim dehşet bir araba ancak fiyatını sonradan gördüm. Skoda Elroq'u deneyimledim o da 61kWh kapasiteli bir araç, indirimle 2.3/4m'a denk geliyor. Skoda kalitesi var ancak bataryası çok mu az?
Son zamlardan sonra hibrit araçlar çok kıymete binecek. Özellikle de düşük hacme sahip, vergi avantajından da kaynaklı. Olabilir, o da güzeldir. Isı pompası da olması lazım onda. Skoda genelde menzil olayında fena değildir. WLTP verilerine bakmayın. Gerçek değerler genelde daha farklı çıkar.