Günlük kiralık odaların fiyatları gerçek mi?

Dagster3532

Becerikli
1.000-1.500 TL aralarında fiyatlar görüyorum. Bu fiyatlar gerçek mi? Ankara'ya araba almaya gideceğim. Otele para bayılmak istemiyorum. Gelmişken 2-3 gün de kalayım istiyorum. Ya bir arkadaşım ya da kız arkadaşım da yanımda olacak. Dikkat etmem gereken bir şey var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Kamerada hediye daha ne istiyorsun günlük için normal ama dikkat edin bazı karaktersiz yerler kamera takıyor.

Tanimadigin bir yerden kiralayacaksan o ise girme derim. Birincisi odanin anahtarinin baskasinda olmadigini bilemezsin. Gizli kamera, kayit vs. gibi mevzular da var. Eli yuzu biraz iyi bir otelde iki kisilik oda tutun biraz daha az odeyecegiz diye baska seylerden olmayin.

Ne malum fiyatı yüksek olan otel ve günlük konaklama yerlerinde bu tür şeyler olmadığı? İyi bir araştırma yapıp derleyip toplayıp tutabilirsin.

Kamerada hediye daha ne istiyorsun günlük için normal ama dikkat edin bazı karaktersiz yerler kamera takıyor.

Ne malum fiyatı yüksek olan otel ve günlük konaklama yerlerinde bu tür şeyler olmadığı? İyi bir araştırma yapıp derleyip toplayıp tutabilirsin.

Bu anahtar ve kamera olayından sonra ben tek kalmaya da korkarım hocam. İki kişi bana her şekilde daha güvenli geldi niyeyse. Siz nasıl tavsiye edersiniz? Yanıma ek kilit vs falan mı alayım? Veya zombi istilasından kaçış oyunları gibi kapının önüne engel falan mı koyayım? Bir araba almaya ve gezmeye gideceğiz Allah'tan. Bir bize tıklamadıkları kalmıştı zaten.

Aklıma şey geldi. Şarteli indirip yatsam veya şarteli indirecek bir şey yapsam? Öyle de kamera sorunu olur mu? Ben tek uyuyacak olsam bu beni yine rahatsız eder. Ama fiyat olarak arada da neredeyse 4 kat fark var.

Bence gideceğin yerde en yüksek puanli en iyi değerlendirme yapılan yere git ayrıca odaya girince Bluetooth AC eğer kamera veya ona benzeyen bir şey yazıyorsa belli olur.

Kameralar çok güç harcamaz ayrıca bazıları yedek jeneratör veya onu powerbanka bağlayabilir.

İfadeler: xBN

Bu ilk cevabınızı otel tutmak için mi yoksa oda kiralamak için mi dediniz hocam? Eğer böyle bir şey var ise onu nereden anlayabilirim? Siyah bant falan mı alsam yanıma? Bir de düşününce iki senaryo da korkunç geliyor. Kız arkadaşımla kalsam ayrı dert arkadaşımla kalsam yine ayrı dert. Veya tek kalsam yine extra ayrı dert. Kızın ailesi burada olsa orada kalırdım ama o da burada değil haberleri de var. Şimdi otele gitsem evlilik cüzdanı da sorarlar belki. Bu kameranın amacı da zaten karaktersizlik üzerine yoğunlaşmış.

Arkadaş oteller de ayrı sinir bozucu. Kızın ailesinin zaten haberi var. Otelde kalacak olsam niye arkadaşımla kalayım o da başka soru. Onun yerine gelmişken kız arkadaşım ile kalayım derim en azından.

Vallahi sen bilirsin herhangi bir daireyi bir günlük kiralamak bana mantıklı gelmiyor otel daha mantıklı ama siz evlilik cüzdanı olmadan fuhus olmasın diye aynı odaya sizi koymuyorlar.

Dandik bir kamera takıp yanına powerbank taksan 1 hafta götürür ki her yöntem var en basitinden tuvalette tek yönlü ayna varsa ruhun bile duymaz. En kötü senaryoda yapacağın şey gitmeden önce duşunu falan alıp 3 gün idare etmek.

Duşu alırım hocam sorun yokta ben 3 gün nerede nasıl barınacağım? Arabayı alacağım kişi memur anca müsait olacak ve bende o sırada gezeyim diyorum.

Vallahi sen bilirsin herhangi bir daireyi bir günlük kiralamak bana mantıklı gelmiyor otel daha mantıklı ama siz evlilik cüzdanı olmadan fuhus olmasın diye aynı odaya sizi koymuyorlar.

Ayrı oda kiralasak iki tane o nasıl olur hocam? O şekilde aynı odaya girince problem olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…