Merhaba. Telefonda ağır işler yapmıyorum, oyun oynamak gibi. Kamera da benim için önemli değil. Yani günlük kullanım için bir telefon arıyorum. Beni 4 yıl götürecek, Android telefon önerisi yapar mısınız?
Bütçe net değil ama S25 Ultra önerisi yapmayın lütfen.
iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max. Titanyum tasarım. Kamera Denetimi. Saniyede 120 kare 4K Dolby Vision. A18 Pro çip. Ve Apple Intelligence için tasarlandı.
www.apple.com
En düzgün ve mantıklı modeli almayı reddediyorsan mantığı çöpe atıp bunu veya S25 Ultra alacaksın o zaman.
iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max. Titanyum tasarım. Kamera Denetimi. Saniyede 120 kare 4K Dolby Vision. A18 Pro çip. Ve Apple Intelligence için tasarlandı.
Akılı telefon döneminde Samsung marka dışında başka marka kullanmadığım için Samsung önereceğim. Diğer markaların modelleri hakkında bilgim yok.
Bütçen 10.000 TL - 15.000 TL civarında olursa Samsung A35 8/256 veya Samsung A16 8/256 alabilirsin. 17-18k bandına çıkarsan da Samsung A55 var. Ben A35 kullanıyorum, oldukça memnunum. Ben de günlük kullanım amacıyla telefon kullanıyorum.
Bütçen 10.000 TL'nin altındaysa Samsung A05s 4/128 kullanabilirsin. Ancak bu fiyat bandında başka markaların 6 GB RAM'i olan modelleri olabilir.
Tam bütçeyi söyleyesen inan hepimiz için iyi olur. Belli bir bütçen yokmu senin, ne kadar ayirabilirsin telefona gibi gibi? Söyle de yardımcı olalım sana. Söylemezsen herkes önüne geleni diyecek. Akıl mantık biraz.