Günümüzde laptop mu kullanılmalı yoksa PC mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 995
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 279
  • Etiketler Etiketler
    laptop

995

Uzman
İlk 1.000!
Makaleler
1
Günümüzde sizce PC mi yoksa laptop mu kullanılmalı? İleride laptop veya PC almak için babamla tartışacağız, size de sorayım dedim çünkü laptopumun ekranı içsel hasar almış. Darbe gibi çat diye kırılmış, ekran sıvısı akmış sanırım. Ekranın darbe aldığı yer siyahlanmış, bazı yerler de siyahlanmaya başladı. Bunun için PC mi alsak laptop mu karar veremiyoruz, size soralım dedik. Ben PC'den yanayım, babam laptoptan. Sizin düşüncelerinizi de merak ediyorum değerli hocalarım. Oyun ve film izlemek için alacağız bunu da belirtiyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Günümüzde sizce PC mi yoksa laptop mu kullanılmalı? İleride laptop veya PC almak için babamla tartışacağız, size de sorayım dedim çünkü laptopumun ekranı içsel hasar almış. Darbe gibi çat diye kırılmış, ekran sıvısı akmış sanırım. Ekranın darbe aldığı yer siyahlanmış, bazı yerler de siyahlanmaya başladı. Bunun için PC mi alsak laptop mu karar veremiyoruz, size soralım dedik. Ben PC'den yanayım, babam laptoptan. Sizin düşüncelerinizi de merak ediyorum değerli hocalarım. Oyun ve film izlemek için alacağız bunu da belirtiyim.
Pc bence hocam. İleride çok daha düşük ısı değerleri ve yüksek performansa çıkılmadığı sürece laptop şu anlık biraz yetersiz geliyor bana.

Amaca bağlı taşımayı düşünmüyorsanız kesinlikle masaüstü. Hem daha uzun ömürlü hem tamiri daha kolay hem daha performanslı hem de daha serin çalışır. Ama taşımanız gerekecekse laptop.

Kişiye bağlı. Kasayı tercih ederim ama sürekli taşıma durumunda olduğum için laptop kullanıyorum. Düzenimi oturtunca güzel bir kasa çekeceğim mesela.

Bilmediğimden soruyorum; PC'nin açılımı, Personal Computer (Kişisel Bilgisayar) değil mi? Yani laptoplar da "PC" sayılmaz mı? Neyse.

Eğer bilgisayarını taşıman gerekmiyorsa her türlü masaüstü. Daha ferah ve soğuk çalışması, modifiye etmenin kat kat daha kolay olması ayrıca bunlara rağmen form faktör konusunda rahat davrandıkları için fiyatının laptoplardan daha ucuz olması yeterli etkenler.

Kimse 2cm kasaya 140W GPU ve onu serin tutabilecek kapasitede bir soğutma bloğu tasarlamadığı için bu üç etken var.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt