Günümüzde neden ateizm, deizm, agnostizm mensupları artıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olayın tarihle alakası yok, günümüzle alakası var. Tarihi kimse takmıyor. Eğer taksaydı herkesin Almanlardan korkması gerekirdi. Sen gidip adamların kulesine uçakla girersen tabii ki nefret eder senden ve değerlerinden

O cok karisik bir is, Amerika tamam tanri gibi devlet bunu kabul ediyoruz da. Olay dunyayi yonetmeye geldi mi bir elin parmaklari sayisinda aile var sadece. Bir seyin ucu onlara dokunmadiktan sonra her turlu entrikaya okey diyebilirler. Bir şey Amerika'da gerceklesiyorsa yalan olma ihtimali yuksektir. Koru korune bu Müslüman isi diye inanmayin. CIA bu ucakla cakilma isinin tatbikatini coktan yapmisti bu olay oldugunda. Buna ragmen guvenlik onlemleri alinmamissa safsatadan ibarettir. Inside job yani.

O cok karisik bir is, Amerika tamam tanri gibi devlet bunu kabul ediyoruz da. Olay dunyayi yonetmeye geldi mi bir elin parmaklari sayisinda aile var sadece. Bir seyin ucu onlara dokunmadiktan sonra her turlu entrikaya okey diyebilirler. Bir şey Amerika'da gerceklesiyorsa yalan olma ihtimali yuksektir. Koru korune bu Müslüman isi diye inanmayin. CIA bu ucakla cakilma isinin tatbikatini coktan yapmisti bu olay oldugunda. Buna ragmen guvenlik onlemleri alinmamissa safsatadan ibarettir. Inside job yani.
Zamanında yüzlerce sayfa okumuş ve belgesellerini izlemiştim. Biliyorum yani hepsini detayına kadar. Amerika kendi kendine saldırmış olsa dahi El Kaidenin açıklaması çokta bir şeyin değişmeyeceğini anlatıyor bizlere. Ellerinde fırsat olsa yaparlardı. Adamlar 11 eylül için "kutsanmış saldırı" ve "Amerika'ya karşı gerçekleştirilen terör faaliyetleri, adaletsizliğe karşı bir tepki olduğundan takdiri hak ediyor" dedi 2001 de.

Zamanında yüzlerce sayfa okumuş ve belgesellerini izlemiştim. Biliyorum yani hepsini detayına kadar. Amerika kendi kendine saldırmış olsa dahi El Kaidenin açıklaması çok da bir şeyin değişmeyeceğini anlatıyor bizlere. Ellerinde fırsat olsa yaparlardı. Adamlar 11 Eylül için "kutsanmış saldırı" ve "Amerika'ya karşı gerçekleştirilen terör faaliyetleri, adaletsizliğe karşı bir tepki olduğundan takdiri hak ediyor" dedi 2001 de.

Peki bu Kuran da yaziyor mu? Petrolunuzu gasp edenlere teror eylemi duzenleyin falan gibi? Yazmiyorsa kurani veya muslumanligi suclama yapan insanlarin sorumlulugudur bu. Ne kadar Müslüman olduklarini da Allah bilir. Iste manipulasyon diye buna deniyor. Emin ol medya diye bir şey olmasaydi bu teror olayi da gerceklesmeyecekti.

Olay dogrudan din ile alakali aslinda. Amac muslumanlara kan kusturmak. Dunyanin kaderinin bir evresi.
Amerika hristiyanlığın temsilcisi falan mı seçildi? Amerikanın yaptıkları neden hristiyan dünyasına mal ediliyor. O zaman tüm teröristlerin yaptıklarını da müslüman dünyasına mal edelim.

Most Wanted Terrorists | Federal Bureau of Investigation bakın en çok aranan teröristler.

Peki bu Kuran da yaziyor mu? Petrolunuzu gasp edenlere teror eylemi duzenleyin falan gibi? Yazmiyorsa kurani veya muslumanligi suclama yapan insanlarin sorumlulugudur bu. Ne kadar Müslüman olduklarini da Allah bilir. Iste manipulasyon diye buna deniyor. Emin ol medya diye bir şey olmasaydi bu teror olayi da gerceklesmeyecekti.

El kaide müslümanlığı temsil ediyor diye bir ifade kullanmadım. Amerika'nın Irak'a girme sebebinin siyasi olduğunu düşünüyorum ben.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt