Günümüzdeki MERNİS panellerin saçmalığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Black Plague
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
O galiba dün panel diye bir video atmıştı. O yüzden sordum.

Vallaha haberim yok.

e-Okul'a bu yüzden velinin e-Devlet'i ile girme şartı getirildi bu panelciler yüzünden. Panellerdeki birçok bilgi EGM'nin API leriyle elde ediliyor. Çünkü fark ederseniz EGM ile alakalı olan seçenekler daha fazla.

Hocam benim bir arkadaşım vardı Telegram'da crackli oyunlar veriyordu. Kanalındaki reklam botu bir panel reklamı yapıyordu SS alayım dedim alamıyorum. Engel var.

Kullanacak kişilerin akıl ile ilgili bir sorun yaşamadığını düşünürsek yakalanmamak gereken her önlemi alacaklardır. Kullanımı yasak olsa bile yurt dışında olanlar karşısında devlet çok güçsüz kalıyor, hiçbir önlem alınmadığı zaman da verileri oyuncak edebiliyorlar. Vaktinde sistem korunmadığında böyle oluyor.

İnşallah, güzel sonuçlar bekliyorum.

Umarım bug çözen insanları Vatan haini ilan etmezler, yani en azından devletteki bug'ları bildirecekleri bir birim olursa o birime iletirse iyi olur, şirketlere burada bug var demiştim hobi olarak yaparken adamlar diyor ki neden kodumuzu inceliyorsunuz sizi dava edeceğiz.
Umarım bir gün bu e-Devlet ve devletin sistemleri baştan yapılır her şey sıfırdan yapılır ve gereksiz kişilere gereksiz yetkiler verilmez.

Bu ülkede işini yapan bir dış işleri gördüm o kadar.

Siber güvenlik dış işleri kadar önemli bence en azından diyanetten önemli.

Zaten sızdıranlar genelde içeriden biri oluyor.

2018'den beri bu olaylar var o zamanda bu zaman hiçbir şey değişmedi.2018 de sanalda birisiyle kavga etmiştim adam tc mi falan soylemişti bana ...

2018'den beri bu olaylar var o zamanda bu zaman hiçbir şey değişmedi.2018 de sanalda birisiyle kavga etmiştim adam tc mi falan soylemişti bana ...
büyük ihtimalle böyle devam edecek gibi sistem değişene kadar. :

şu videoyu izleyin kafayı yiyeceksiniz.

Eve gidince izleyeceğim, önceki mesajlarımda dediğim gibi adamlar sorunu söylüyor neden bizim kodumuzu inceliyorsunuz diyorlar?
Yazılımcılar korkuyor işimi kötü yaptım beni kovalar diye ama elbet her şey değişecek.

Ben bizim belediye ile iletişime geçtim otobüs kartı için dedim mobil uygulama yok bakiyemi gösterecek API verin siteniz yavaş dedilerdi veremeyiz, bende kodu inceleyince çok basit web req ile aldım hem de adamlar kullanıcı bilgileri saklamaya uğraşmamışlar bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…