“Günün malı” hiç de öyle değilmiş

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Amy Lee
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 565
Makaleler
1
Şu videoyu bilmeyeniniz yoktur bu adam her yerde “günün malı” diye paylaşılırdı. Şimdi aklıma geldi tekrar izledim ve hem videonun pozitifliğine sevindim hem de şu an Türkiye'de hiçbir insanın şu kadar mutlu olmadığını hatırlayıp üzüldüm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok güzel ya, adamın şu halleri o kadar samimi geliyor ki bu videoyu her izlediğimde mutlu oluyorum sadece. Müziğin de kaliteli olması işi arşa çıkarıyor.

Günün malı bu.

Ekran görüntüsü 2024-07-10 235051.webp

Şu videoyu bilmeyeniniz yoktur bu adam her yerde “günün malı” diye paylaşılırdı. Şimdi aklıma geldi tekrar izledim ve hem videonun pozitifliğine sevindim hem de şu an Türkiye'de hiçbir insanın şu kadar mutlu olmadığını hatırlayıp üzüldüm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu tiple mutlu olan insan ağır sorunludur. Bu adam çocuk yapsa, çocuğun vebaline girer, keko olması ve aile gelenekleri dışında adamın cinsel seçilimde yeri yok.

Bu tiple mutlu olan insan ağır sorunludur. Bu adam çocuk yapsa, çocuğun vebaline girer, keko olması ve aile gelenekleri dışında adamın cinsel seçilimde yeri yok.

Diğer konularda şeriat kanunu savunup burada bunu yazmanız ironik geldi. Tanrının yarattığı şeye hakaret ediyorsun yani.

Geri
Yukarı Alt