Gününüz nasıl geçti?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1151
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 52
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Güzel geçti sayılır. Akşamları 1-2 dizi veya film izleyince Dünya'nın çilesini 2-3 saatliğine unutuyorum.

İyi ve mutlu geçti. Hep herkes için öyle olur umarım.

Son düzenleme:
Kötü ve stresli. Okulda yine boş yapan elemanlar, YKS yaklaşmasına rağmen hala düzenli ders çalışamama ve bundan dolayı yaptıklarımı sorgulamayla doluydu. Şu an bile kendimi sorguluyorum "Niye ders çalışmıyorsun?" diye.

İyi geceler bunu yazdıktan sonra yatıyorum, cidden okulda boş yapan kişiler sıkıntı. Geçmiş olsun. Benimki daha kötü, “çıkışa gel” diyen kişiler var bana sınıfta. Tonlarca küfür ediyor havalı zanediyor bir de kendini.

İyi geceler bunu yazdıktan sonra yatıyorum, cidden okulda boş yapan kişiler sıkıntı. Geçmiş olsun. Benimki daha kötü, “çıkışa gel” diyen kişiler var bana sınıfta.

Bana da diyenler olmuştu öyle ama hiçbirini görmedim çıkışta. Kendini bir şey zanneden zorbaların lafı sadece. Öyle insanları kafaya takıp zamanını harcamaya değmez.

İfadeler: 085
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…