Gür ve kalın kaşlara ne yapmalı?

Yorumun için teşekkür ederim ama dediğim gibi sevdiğim bi durum değil, sadece doğal bi şekilde görünmesini istiyorum o kadar.

Bu arada berbere gittiğimde makasla almasını söyleyebilirim doğal ve güzel görünürse tabii.

Son düzenleme:
Makasla kaş incelmez, sadece uzunlarını alır biraz seyrelir o kadar. Alttan üstten incelmez yani ben o şekilde makasla alan görmedim. Yine de seyrelmesi bile daha ince görünmesine sebep olabilir etki olarak. Bi denemen lazım.

Zaten sen kendini beğenmiyorsan en baştan kaybetmişsin.

Bu adamınki bile yapay durmuyorsa bir sorun olmaz hocam

Yani günümüzde kaş almak normal bir durum, zamanla göze normal gelmeye başlıyor. Aslında direkt sakal gibi, ilk kestiğinizde garip hissediyorsunuz sonra yavaş yavaş çıkınca ısınıyorsunuz. Ben hiç almadım ama alan arkadaşlarım var, yapay görünmüyor artık. Tabii gittiğiniz yer de önemli.

Benimde kaşlarım kol gibi ama saçım uzun ve gür olduğu için dezavantajdan çok avantaja dönüşüyor. Bunun dışında kaşlarını becerikli bir kuaföre aldırmaktan veya saçını uzatmaktan başka çaren yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…