Elektronik Gürgençler Apple Watch Series 9 Alüminyum 41 mm 14.389 TL

1589

Üstün
Makaleler
2

Fiyat çok uygun diğer mağazalara göre. 45 mm modeli ise 14599 TL.

Satıcı güvenilir, alacak varsa hayırlı olsun.

Apple'ın kendi sitesinde 41 mm olan 17.499 TL, 45 mm ise 18.499 TL.

Saatlerden anlamam. Bu saatin diğer bu fiyattaki akıllı saatler ile arasında ne gibi farklar var?

Veya şöyle sorayım gerçekten parasına değiyor mu?

Saatlerden anlamam. Bu saatin diğer bu fiyattaki akıllı saatler ile arasında ne gibi farklar var?

Kolumda duruyor.

Fiyatına değdiğini söyleyebilirim ancak bazı özelliklerini yetersiz buldum fiziksel olarak Safari, YouTube olmaması gibi. Huawei tarafındaki saatler de aşırı iddialı ve F/P açısından mükemmeller. Ben GT 3 Pro ve bunu almak arasında kalmıştım ve bunu satın almıştım. Nedeni ise bileğim ince ve Huawei’nin saati çok kaba, uygulamasından da nefret ediyorum.

İncelemem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Apple'ın kendi sitesindeki fiyatına göre bayağı uygun, herhalde bundan ucuz yoktur.

iPhone kullanıyorsan (ki kullanıyorsun) ve uzun ömürlü bir saat istiyorsan birebir. Şu anda Series 3-4'ler bile gayet kullanılabilir durumda. Parasına değiyor mu? Bence hayır. Bir akıllı saate bu kadar para vermek bence mantıklı değil, ha illa Apple Watch alacağım diyorsan 2. el Series 4-5-6'lar en iyi seçenekler, hem kullandıkları yazılım sürümleri güncel, hem de hâlâ performans bakımından vs. iyi saatler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsen almam. Gereksiz pahalı çünkü. Huawei akıllı saat ile Apple tam olmasa bile aratmayacak kadar uyumlu çalışıyor.
Haklısınız hocam. Ben de GT3 Pro ile arasında kaldım ancak tasarımını, uygulamasını ve sadeliğini daha çok beğendim Apple’ın. Huawei saatleri de oldukça iyi ve F/P açısından muazzam. Ama bileğim ince olduğu için kolumda çok kaba duruyordu. Dayanıklılık açısından da titanyum olduğu için, Huawei çok daha dayanıklı. Uygulamasından nefret ediyorum eski bir Huawei kullanıcısı olarak. Aynı zamanda bağlantı probleminden şikayet eden de çok.

Bence 7 alınmalı çünkü 7’de ekran kenarlara doğru genişletildi, daha geniş bir ekran var.

Bence 7 alınmalı çünkü 7'de ekran kenarlara doğru genişletildi, daha geniş bir ekran var.

Daha iyi bir tasarım isteniyorsa olabilir. Bu arada şimdi baktım, Series 9'un 2. El fiyatları ortalama 13.000TL civarlarında, yani Gürgençler'deki fiyat bayağı iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…