İtemSatış Güvenilir değil

PUBG için 18K mı?

Biliyorum bir daha asla boyle salaklik yapmam.

Bu miktara böyle bir sitede böyle bir satıcıya güvenmek hata olmuş. Üzgünüm ama bu riski almak sizin de aynı zamanda hatanız.

Benim hatam olabilir ama sitenin amacı beni savunmasi degil mi? Kanitlariyla her şeyi atiyorum, umursayan yoktu.

Biliyorum bir daha asla boyle salaklik yapmam.

Benim hatam olabilir ama sitenin amacı beni savunmasi degil mi? Kanitlariyla her şeyi atiyorum, umursayan yoktu.
Onca insan bu tür yaşadıkları sorunları forumlarda paylaşıyorlar. Onları bir okusaydınız keşke.

Sitenin bu durumda bir iade sistemi yoksa kötüymüş gerçekten. Dolandırıcılığa müsait. Muhtemelen sadece hesabı sana teslim edip etmediğine bakıyorlar, gerisine karışmıyorlar.

İtem satış güvenilir fakat satıcıdan satıcıya değişiyor durum. Bir de 18.000₺ hesap almak ne kadar mantıklı tartışma konusu.

Hesap satın almanın riskli bir şey olduğunu tüketiciler anlamadı gitti. 10 yıl önce CoC hesaplarında da böyle yapıyorlardı. 1 ödeme makbuzu, bir mail dekontu hop hesabı geri alıyorsun. PUBG Mobile'de hesap satışı yasaksa PUBG Mobile desteğine hesabı şikayet et. Sen alamıyorsan onlar da sahip olamasın.

Siparişi onaylama onaylamama nedenini de yaz zaten paran geri sana teslim edilir. Onayladıysan da zaten parayı çekemiyorlar 1 gün.

Gene destek talebi göderirsin. @İtemSatış.com @mazeid

Dosya Ekleri

• 1767435045022.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…