İtemSatış Güvenilir değil

İaden yapıldı mı?

Şu an para site havuzunda nedeni bilmedigim sekilde diger elemanin kanit atmasini bekleyeceğiz ne kantiinida bende bilmiyorum? Gayet her şey ortada beni dolandirmaya calisti 14:30a kadar siteye satici yazmadigi takdirde iade olacakmis.

Şu an para site havuzunda nedeni bilmedigim sekilde diger elemanin kanit atmasini bekleyeceğiz ne kantiinida bende bilmiyorum? Gayet her şey ortada beni dolandirmaya calisti 14:30a kadar siteye satici yazmadigi takdirde iade olacakmis.

Hocam bu kadar anlayışsız olmaya gerek yok. Adamların sistemi var. Sen ürün bana gelmedi diyorsun kanıt sunacaksın adam kanıt sunacak ki dediğiniz gibi bir durum varsa zaten kanıt sunamaz. Devamında da paranız iade olur. Bir daha da böyle hesap alım satım işlerine girmeyin. Hesap alım satımında aldığınız hesabı %100 koruyabileceğiniz hiçbir yol yok.

Büyük ihtimal sahe kanıt falan hazırlayacak ve zırvalayacak daha fazla dolandırıcı olduğu hakkında daha fazla kanıt çıkarmaya çalış ne olacağı belli olmaz. Birdaha da hesap satın alma hele PUBG hesabı çok kolay form ile çekebiliyorlar.

Benlik sorun yoktu destek talebi açtım ama oradaki yonetici beni yanlış anladi canli destege yazinca da bizi rahatsiz etmeyin yoksa ban yersiniz dediler tum gun boyunca bekledim hiçbir sekilde yardim alamadigim icin panikledim.

Bana konu bir tık trol gibi geldi, bilmiyorum. Belki gerçek olabilir, anlayamadım. Normal bir insan şak diye 20.000 TL yatırmaz bir siteye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siteyle ilgili ben de gördüğüm bir olayı anlatmak istiyorum. Geçenlerde arkadaşımın Riot Games hesabı çalındı. Arkadaşım 2 saat içerisinde durumu fark edip hesabını geri aldı ama aldığında çoktan e-posta vs değişmişti. Sonrasında arkadaşım hesabı eski haline getirdiği sırada kendisine bir oyuncu mesaj attı ve "hesabı neden geri aldın" diye sordu. Arkadaşım da hesabının çalındığını söyledi. Hesabı çalan kişi hesabı İtemsatış üzerinden üzerinden satmış 2 saat içerisinde. Kısacası bu site ne kadar güvenilir bilmem ama temiz diye aldığınız hesaplar çalıntı hesap çıkabiliyor.

Yok bir daha asla almamda direk form gecmisi videosunu aldim. Aciklamada ve ilanin basligindaki “temiz bag” kismini ve chatlerimizi ss'ledim. Yani her türlü kanitim var. İtemSatis'in hâlâ bekletmesi bana bayağı saçma geliyor. Ustelik bana demedigi hesapta extra bag vardi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana konu bir tık trol gibi geldi bilmiyorum belki gerçekte olabilir anlayamadım normal bir insan şak diye 20k yatırmaz bir siteye.

Dostum adam demek oynuyor oyunu ve hesap satın almak istiyor adamın yatırdığı meblağ ilgilendirmez. Adam mağdur ve destekten cevap alamamış sesini duyurmaya çalışıyor ve duyurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…