Nikotinsiz likit kullanıyordum çok kötü tadı vardı iki kez denedim farklı farklı ya tadlari kötü ya da hiç tad yokmuşta soğuk bir hava cekiyormusum gibi. Bende nikotinli aldım bir tane oda sanırım ağır biraz, tadı idare eder ama boğuyor sıkıyor biraz ama baş döndürüyor. İyi ayarlanabilir bir tane makine alıp likit alacağım aynı siteden. Şu anki makinenin kartuşu filan artık ölmüş büyük ihtimal bayağıdır kullaniyordum.
Screenshot_2024-07-14-18-49-27-422_com.android.chrome-edit.webp

Atomizerlilerde iyi hocam ben kullanıyorum smok vape pen V2 ayrıca podlarda var o seçeneğe görün bence madem nargile içim elektronik sigara arıyorsunuz.

Tamamdır o zaman onlara da bakayım simdi.

Tamamdır o zaman onlara da bakayım simdi.

Atomizerler ne kadar süreli gidiyor? Biraz fazla fiyatlarida cihazı alsam atomizere fazla para bayılmak istemiyorum.

Evet daha çok aromayi dumanı istiyorum. Ama çok büyük veya masraflı bir cihazda istemiyorum.
Hocam, hiçbir e-sigara Vozol kadar aroma veremez. Vozol olayı aroma çünkü. Duman için nargile içim almak gerek. Bir de ekonomik şekilde satılan 3'lü, 5'li likitlerin aroması daha düşük. Tekli olanları almak gerek. Smok IPX80 ya da Nord 5 alabilirsiniz. Arkadaşlarım bunları söylüyor.

Hocam, hiçbir e-sigara Vozol kadar aroma veremez. Vozol olayı aroma çünkü. Duman için nargile içim almak gerek. Bir de ekonomik şekilde satılan 3'lü, 5'li likitlerin aroması daha düşük. Tekli olanları almak gerek. Smok IPX80 ya da nord 5 alabilirsiniz. Arkadaşlarım bunları söylüyor.

Tamamdır iki ürünede bakacağım simdi.

İkisi de benziyor güzel bir şeye bakacağım Türkiye'ye döndüğümde almayi.

Çok pahalı olmayan tadı hoş likit bilen var mı? 1000TL likite vermek istemiyorum pek. Kaliteli bir şey yoksa mecbur vereceğim.

Çok pahalı olmayan tadı hoş likit bilen var mı? 1000TL likite vermek istemiyorum pek. Kaliteli bir şey yoksa mecbur vereceğim.

Salty markası mesela iyi midir? E Likit

Salty markası mesela iyi midir? E Likit

Ya da themis filan bilmiyorum önerecek varsa sevinirim.

Son düzenleme: