Nikotinsiz likit kullanıyordum çok kötü tadı vardı iki kez denedim farklı farklı ya tadlari kötü ya da hiç tad yokmuşta soğuk bir hava cekiyormusum gibi. Bende nikotinli aldım bir tane oda sanırım ağır biraz, tadı idare eder ama boğuyor sıkıyor biraz ama baş döndürüyor. İyi ayarlanabilir bir tane makine alıp likit alacağım aynı siteden. Şu anki makinenin kartuşu filan artık ölmüş büyük ihtimal bayağıdır kullaniyordum.
Atomizerlilerde iyi hocam ben kullanıyorum smok vape pen V2 ayrıca podlarda var o seçeneğe görün bence madem nargile içim elektronik sigara arıyorsunuz.
Atomizerlilerde iyi hocam ben kullanıyorum smok vape pen V2 ayrıca podlarda var o seçeneğe görün bence madem nargile içim elektronik sigara arıyorsunuz.
Sanırım şu an satış yapmıyor bir uyarı gördüm ama okuyamadım başka yere bastım icin. Ama gene de bakacağım cihaz bakiyorum emin olamadım ne alsam diye.
Sanırım şu an satış yapmıyor bir uyarı gördüm ama okuyamadım başka yere bastım icin. Ama gene de bakacağım cihaz bakiyorum emin olamadım ne alsam diye.
Hocam, hiçbir e-sigara Vozol kadar aroma veremez. Vozol olayı aroma çünkü. Duman için nargile içim almak gerek. Bir de ekonomik şekilde satılan 3'lü, 5'li likitlerin aroması daha düşük. Tekli olanları almak gerek. Smok IPX80 ya da Nord 5 alabilirsiniz. Arkadaşlarım bunları söylüyor.
Hocam, hiçbir e-sigara Vozol kadar aroma veremez. Vozol olayı aroma çünkü. Duman için nargile içim almak gerek. Bir de ekonomik şekilde satılan 3'lü, 5'li likitlerin aroması daha düşük. Tekli olanları almak gerek. Smok IPX80 ya da nord 5 alabilirsiniz. Arkadaşlarım bunları söylüyor.