İtemSatış Güvenilir mi?

31448

Becerikli
Merhaba, İtemSatış'tan GeForce NOW hesabı almayı düşünüyorum (150 TL altı), ancak ödeme aşamasında kimlik istemeleri beni tedirgin etti. İtemSatış güvenilir mi? Yardımcı olur musunuz?

Evet, güvenilir bir site. Ama sorun çıkarsa satıcıya sorun.

Ben kullandım sorun yaşamadım ama birkaç gün önce anasayfama çıkan video:

Güvenilir ancak hesap çekilirse ve kişi parayı hesaptan çıkarmışsa hiçbir şey yapamazsınız.

İtemSatış bir pazar yeri. Kimlik istemeleri hoş olmasa da hesap doğrulama sistemi çoğu yerde var artık. Satıcıyı detaylıca araştırın alışveriş öncesi.

İtemSatış bir pazar yeri. Kimlik istemeleri hoş olmasa da hesap doğrulama sistemi çoğu yerde var artık. Satıcıyı detaylıca araştırın alışveriş öncesi.
Kimlik istemesi gayet iyi bence. Dolandırıcı adamın kimliği de giriliyor oraya sonuçta.

Site güvenilir iyi olmayan satıcılar var

Evet, güvenilir bir site. Ama sorun çıkarsa satıcıya sorun.

Ben kullandım sorun yaşamadım ama birkaç gün önce anasayfama çıkan video:

Güvenilir ancak hesap çekilirse ve kişi parayı hesaptan çıkarmışsa hiçbir şey yapamazsınız.

Site güvenilir, satıcına dikkat et yeterli.

İtemsatış bir pazar yeri. Kimlik istemeleri hoş olmasa da hesap doğrulama sistemi çoğu yerde var artık. Satıcıyı detaylıca araştırın alışveriş öncesi.

Site güvenilir iyi olmayan satıcılar var.

Anladım cevap veren herkese cok teşekkür ederim IBAN yoluyla item satış hesabıma 150 TL yükledim ve sorunsuzca yüklendndırıcı adamın kimliği de giriliyor oraya sorunsuz yüklendi.

Site güvenli de işte bazı satıcılara dikkat etmek gerek. Diğer yandan nedense bu tarz 3.parti sitelere pek güvenemiyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…