Morthunel Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.011 Çözümler 1 Beğeniler 852 21 Mayıs 2026 #1 Google hesabımla giriş yapmayı düşünüyorum. Olmazsa mail üzerinden doğrulama kodu geliyor. Hangisini yapmak daha mantıklı? Bir de uygulaması var. İyi sosyaller.
Google hesabımla giriş yapmayı düşünüyorum. Olmazsa mail üzerinden doğrulama kodu geliyor. Hangisini yapmak daha mantıklı? Bir de uygulaması var. İyi sosyaller.
Remus Lupin Uzman Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 930 Makaleler 1 Çözümler 13 Beğeniler 506 Yer Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu 21 Mayıs 2026 #2 Morthunel dedi: Google hesabımla giriş yapmayı düşünüyorum. Olmazsa mail üzerinden doğrulama kodu geliyor. Hangisini yapmak daha mantıklı? Bir de uygulaması var. İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Güvenli bir sosyal medya platformu. İstediğiniz gibi giriş yapabilirsiniz. Şahsen ben Google ile giriş yapmıştım. Daha kolay çünkü.
Morthunel dedi: Google hesabımla giriş yapmayı düşünüyorum. Olmazsa mail üzerinden doğrulama kodu geliyor. Hangisini yapmak daha mantıklı? Bir de uygulaması var. İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Güvenli bir sosyal medya platformu. İstediğiniz gibi giriş yapabilirsiniz. Şahsen ben Google ile giriş yapmıştım. Daha kolay çünkü.
GodOfWar Deneyimli Fırsat Avcısı Katılım 13 Şubat 2026 Mesajlar 906 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 827 Yer İstanbul 21 Mayıs 2026 #3 Uzun zamandır kullandığım bir platformdur kendisi. Sosyal medya hesabımla giriş yapmıştım. Güvenilirdir.
Uzun zamandır kullandığım bir platformdur kendisi. Sosyal medya hesabımla giriş yapmıştım. Güvenilirdir.
Yakuza Becerikli Katılım 23 Nisan 2026 Mesajlar 386 Beğeniler 362 21 Mayıs 2026 #4 Yapay zekaların en çok beslendiği mekandır.
KS KS Morthunel Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.011 Çözümler 1 Beğeniler 852 21 Mayıs 2026 #5 Yakuza dedi: Yapay zekaların en çok beslendiği mekandır. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Yapay zekâ mı kullanılıyor, yoksa yapay zekâ buradan mı bilgi alıyor?
Yakuza dedi: Yapay zekaların en çok beslendiği mekandır. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Yapay zekâ mı kullanılıyor, yoksa yapay zekâ buradan mı bilgi alıyor?
F fortunee Başarılı Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 1.348 Çözümler 3 Beğeniler 787 21 Mayıs 2026 #6 1 milyardan fazla aylık aktif kullanıcısı ve 120 milyondan fazla günlük aktif kullanıcısı olan bir yer için bu soruyu sormak bile garip geldi.
1 milyardan fazla aylık aktif kullanıcısı ve 120 milyondan fazla günlük aktif kullanıcısı olan bir yer için bu soruyu sormak bile garip geldi.
KS KS Morthunel Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.011 Çözümler 1 Beğeniler 852 21 Mayıs 2026 #7 fortunee dedi: 1 milyardan fazla aylık aktif kullanıcısı ve 120 milyondan fazla günlük aktif kullanıcısı olan bir yer için bu soruyu sormak bile garip geldi. Genişletmek için tıkla... Hiç kullanmadım. O yüzden soruyorum.
fortunee dedi: 1 milyardan fazla aylık aktif kullanıcısı ve 120 milyondan fazla günlük aktif kullanıcısı olan bir yer için bu soruyu sormak bile garip geldi. Genişletmek için tıkla... Hiç kullanmadım. O yüzden soruyorum.
Yakuza Becerikli Katılım 23 Nisan 2026 Mesajlar 386 Beğeniler 362 21 Mayıs 2026 #8 Morthunel dedi: Nasıl yani? Yapay zekâ mı kullanılıyor, yoksa yapay zekâ buradan mı bilgi alıyor? Genişletmek için tıkla... Yapay zeka komple interneti taramadan geçirir. Reddit dünyanın en çok kullanılan forumu olduğu için toplanan verilerin çoğu da oradan geliyor.
Morthunel dedi: Nasıl yani? Yapay zekâ mı kullanılıyor, yoksa yapay zekâ buradan mı bilgi alıyor? Genişletmek için tıkla... Yapay zeka komple interneti taramadan geçirir. Reddit dünyanın en çok kullanılan forumu olduğu için toplanan verilerin çoğu da oradan geliyor.
3 33494 Gelişen Katılım 16 Mayıs 2026 Mesajlar 91 Beğeniler 18 21 Mayıs 2026 #9 Reddit'in güvenilir olmama gibi bir ihtimal var mı? Csb gibi geldi konu, neyse.
senuzulme Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 2.102 Çözümler 31 Beğeniler 2.837 Yer İstanbul 21 Mayıs 2026 #10 Reddit tıpkı Techolay gibi bir forum sitesi. Reddit'in farkı, konu sınırlamasının olmaması ve tabii ki uluslararası bir forum sitesi olması. Güvenlidir kısaca.
Reddit tıpkı Techolay gibi bir forum sitesi. Reddit'in farkı, konu sınırlamasının olmaması ve tabii ki uluslararası bir forum sitesi olması. Güvenlidir kısaca.