Daha önce ARGB kasa almıştım fakat düz RGB olan modelini yollamışlardı. İade süreci uğraştırmıştı. Daha önce saat önerisi konumdaki Casio saati en ucuz PttAVM'de satıyorlar. Aynı satıcının diğer yerlerde de mağazası var fakat onlarda fiyat farkı var. Sizce PttAVM mantıklı bir tercih mi?
En ucuz Casio Standart MQ-24-1BLDF Erkek Kol Saati fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Casio Standart MQ-24-1BLDF Erkek Kol Saati özelliklerini incele, 683,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Güven damgaları falan var ama çok da iyi olmadıklarını duydum. 400 TL'yi gözden çıkardıysanız alabilirsiniz ama zaten satıcıların hepsi aynı duruyor. Her türlü aynı şey olur gibi.
PTT ne kadar güvenilirse o kadar diyeyim ama burada çok fazla replika ürün var. Bazı parfümlerde denk gelmiştim. Ciddi bir ucuzluk varsa şüphelenmek lazım.
Bir de geç kargo olayı başınıza gelirse şaşırmayın.
PttAVM üzerinden kaybettiğinizde üzüleceğiniz ürünler almayın. Ben ya 50 TL üstünde almıyorum ya da başımın gözümün sadakası olsun demeye hazırlıyorum kendimi.
Aynı ürün ama Hepsiburada üzerinden satılıyor. 1 TL'ye premium alıp kargoyu bedavaya getirebilirsiniz. PTT bir sorun olduğunda araya girip sizinle ilgileniyor mu bilmiyorum.
Aynı ürün ama Hepsiburada üzerinden satılıyor. 1 TL'ye premium alıp kargoyu bedavaya getirebilirsiniz. PTT bir sorun olduğunda araya girip sizinle ilgileniyor mu bilmiyorum.