1 1589 Üstün Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 6.019 Makaleler 2 Çözümler 21 Beğeniler 5.024 17 Aralık 2024 #11 AMG GOAT dedi: Merak ettim. Güvenilir sanırım. İtopya kazık, Sinerji kötü diyorlar. İncehesap'a böyle şeyler demiyorlar. Genişletmek için tıkla... Yani ayıptır sorması ancak İncehesap’ı hala bilmeyen kaldı mı? 2024 yılındayız. Oldukça güvenilir ve müşteri hizmetleri de iyi ancak kazık sistemler var. Bazı durumlarda gaminggen falan daha makul olabiliyor.
AMG GOAT dedi: Merak ettim. Güvenilir sanırım. İtopya kazık, Sinerji kötü diyorlar. İncehesap'a böyle şeyler demiyorlar. Genişletmek için tıkla... Yani ayıptır sorması ancak İncehesap’ı hala bilmeyen kaldı mı? 2024 yılındayız. Oldukça güvenilir ve müşteri hizmetleri de iyi ancak kazık sistemler var. Bazı durumlarda gaminggen falan daha makul olabiliyor.
MAH0A Uzman Katılım 10 Temmuz 2024 Mesajlar 598 Çözümler 1 Beğeniler 359 17 Aralık 2024 #12 AMG GOAT dedi: Merak ettim. Güvenilir sanırım. İtopya kazık, Sinerji kötü diyorlar. İncehesap'a böyle şeyler demiyorlar. Genişletmek için tıkla... İtopya dan sakın alışveriş yapma. Sinerji den XL2566K aldım, hiçbir sorun yok. Incehesap da iyidir.
AMG GOAT dedi: Merak ettim. Güvenilir sanırım. İtopya kazık, Sinerji kötü diyorlar. İncehesap'a böyle şeyler demiyorlar. Genişletmek için tıkla... İtopya dan sakın alışveriş yapma. Sinerji den XL2566K aldım, hiçbir sorun yok. Incehesap da iyidir.
murim Uzman Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 978 Çözümler 1 Beğeniler 538 17 Aralık 2024 #13 Çok alışveriş eden var bende klavye mouse filan aldım bir sıkıntı çıkmadı.