İtemSatış Güvenli mi?

Bunlar nedir? Crack konusuna katılıyorum.

Eğer güvenli bir crack değilse, indirdiğinde yaşayacağın 4 senaryo.

Direkt virüs yersin, sistem kafayı yer.

Mining yersin, arka planda oyunu çalıştırdığında düşük FPS'ten fark edersin onu gerçi, cpu/gpu kullanıp mining yapar. (mining devri eskisi kadar yok ama yapanlar var.)

Botnet yersin, farkında bile olmadan bilgisayarın, internetin zombi olur. İnternetini de kullanarak başka cihazlara botnet saldırısı yapmış olursun. Bir nevi seni kullanarak saldırı atılır. İp/ L4 l7 vs.

rat/keylogger yersin, keylogger da direkt hareketlerin izlenir. Kartını falan çalarlar. eposta/şifre dahil. RAT yersen o da vahim kameranı falan gözetlerler varsa, onun dışında PC'nde her şey yapılabilir.

Hızlıca bilgi amaçlı yazdım, eksik olabilir. Hepsinin görevi işi farklı ama geldiği zaman hepsi birlikte de gelebilir, belli olmaz. Karşıdaki insafsızsa.

O zaman ya oyun alacağız, ya da paylaşımlı hesap. Mesela ben Spider-Man 2 veya Last of Us oynamayı çok istiyorum ama para vermeyi saçma buluyorum. Fiyatları fazla ve Last of Us kaç kere çıktı.
Paylaşımlı oyun hesaplarından dediklerinizi yapabilirler mi?

@Unlishimaide yapamazlar. Onu direkt Steam kütüphanesinden indirdiğin için rahat, paylaşımlı al 30 TL'ye hesap keyfine bak, benimde alıp sıkılıp saldığım oyun çok oldu.

İlla diyorsan orijinal alacağım, kütüphanede dursun. Yaz ayını bekle, indirimle alırsın. Steam yaz indirimleri güzel oluyor.

Alacaksan eğer neredeyse tüm saticilarda 5 oyun 75 TL diye paket oluyor, oyle al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…