Güvenpark'ta gazi ve şehit ailelerine polis müdahalesi ile park kapatıldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KökBilgi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 126
  • Etiketler Etiketler
    park polis
Yapılacak hiçbir şey yok, içeride de yerleşmiş, kabuklaşmış terörist sempatizanları var ve varlardı; çoğu da gizli takılıyordu, onlar da uyandı. Özellikle doğudan hiç bahsetmeyim. Yapacak hiçbir şey yok, asker polis de kalmadı, eskisi gibi değil. Ben gitmekten yanayım, bu hale ben getirmedim, yüzde 52 mücadelesini versin.

Bu müdahaleri yapan polislerin görevlendirmeleri belli, emir veren amirler belli. Adam gibi muhalefet olsa bunların hepsinin tek tek listesini çıkartıp günü geldiğinde ümüklerine basması lazım ama nerede...
Çerçeve yasayı destekliyor muhalefet, sonuç bu olunca yapacak bir şey yok. Hatta gaziler tutuklandı diye seviniyordur muhalefetteki partiler. Zamanında bu çakma muhalefete salladım diye hayatında siyaset ortamında bulunmamış veletler buradan benle tartışmıştı, yazık la ülkenin haline.

Ama her koyun kendi bacağından asılır, millet sesini çıkartmıyorsa, millet bu durumu kabul ettiyse yapacak bir şey yok. Zamanında demişler,
"Celladına âşık olmuşsa bir millet, İster ezan dinlet, ister çan dinlet. İtiraz etmiyorsa sürü gibi illet, Müstahaktır ona her türlü zillet!"

Bu müdahaleri yapan polislerin görevlendirmeleri belli, emir veren amirler belli. Adam gibi muhalefet olsa bunların hepsinin tek tek listesini çıkartıp günü geldiğinde ümüklerine basması lazım ama nerede...
Gelecek mi o günler sence ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…