Güzel kız görünce morali bozulan var mı?

Sağlıklı bir erkek güzel kız görünce morali yükselir zaten Güzel bir kızla ettiğim 30 dakikalık sohbet ,ruh halimi yükseltir.

Öyle de her kızla sohbet nasıl edelim? Arkadaş düz görmekten bahsediyor.

Sağlıklı bir erkek güzel kız görünce morali yükselir zaten Güzel bir kızla ettiğim 30 dakikalık sohbet , ruh halimi yükseltir.
Valla bana herhangi bir kız merhaba dese elim ayağım birbirine dolaşıyor.

Dostum kızlarla ilişkim oldu. İncel bir yakarış değil bu. Şu ana kadar 5-6 kızla öyle ya da böyle ilişkim olmuştur. Ben bunlardan çıkardığım sonucu söylüyorum. Sosyal ortamlarda da bulundum. Bana göre değil. Bu ortamlara giremediğim için ağlamıyorum burada. Girdiğim halde başarısız olduğum için yakınıyorum. Çoğu şeyi tattım merak etme ama hepsinin sonunda yine benim dediklerim çıktı. Yapım berbat. Bunu anlamanızı beklemiyorum. Sadece içimi döküyorum burada.

Benim moralim bozulmuyor aksine ortamdaki diğer insanların o kişilere(güzellere) olan durumlarını tespit edene kadar bekliyorum. (Gözlemcilik ve Stalk için doğru zaman diyelim)Ortam, Lobi ve eğlence türleri bana göre işin hikayesi oluyor. Karşıdaki kişiye üstünlük kurabildiğin zaman saygıda, sevgide belki sonrasında aşk bile gelebilir. Ha biraz işin ucunda parayla da desteklemek gerekiyor yoksa tadı kaçar bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…