Connor Kenway 9

Çalışkan
Yer
Frontier
Epic İndirimleri konumdan sonra bu da Steam İndirimleri konum.

Bethesda'nın 40.yılına özel %80'e varan dolu dolu indirim sayfası

Games Operators'ün %90'a varan indirim sayfası:

%70'e varan indirimlerle Octopath Franchise:

Untold Tales'in %90'a kadar varan indirimlerle donattığı indirim sayfası:

%50 veya üstü güzel indirimler:

Bu indirim olmazsa olmaz zaten:

%50 altı güzel olan oyunların indirimleri:

Hoşunuza gidebilecek %10 indirimli bazı ön sipariş oyunları:

Benden bu kadar agalar, umarım işinize yarar. Sevgilerle❤️

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ne arkadaş sanki Kış İndirimleri şimdiden başladı :D Bu kadar fazla oyun nasıl indirime girmiş böyle hayret. Neredeyse hepsi de başlıkta yazıldığı gibi iyi hatta çok iyi oyunlar. Lakin şu Ride serisi önerisinde pek özen göstermemişsin gibi hocam 🙃Zira 150 saatlik Ride 4 oyuncusuyum lakin Ride 3'e bile katlanamamıştım ki genel olarak teknik özellikler açısından zayıf. Bunun üzerine Ride 1 önermek hiçten iyi olmaz. Yani simülasyon tarafında hatta daha da niş olarak motorlarla ilgilenen arkadaşlar varsa yazmak istedim :) Konu için teşekkürler tabii ki 🙏

Çok oynadığım oyunlar arasından da yine Age of History 2 Definetive Edition önermen güzel ayrıntı olmuş çok bildiğim seriler arasından. Zira düz versiyonunda çok basit özellikler bile yok.

Son düzenleme:
Bu ne arkadaş sanki Kış İndirimleri şimdiden başladı :D Bu kadar fazla oyun nasıl indirime girmiş böyle hayret. Neredeyse hepsi de başlıkta yazıldığı gibi iyi hatta çok iyi oyunlar. Lakin şu Ride serisi önerisinde pek özen göstermemişsin gibi hocam 🙃Zira 150 saatlik Ride 4 oyuncusuyum lakin Ride 3'e bile katlanamamıştım ki genel olarak teknik özellikler açısından zayıf. Bunun üzerine Ride 1 önermek hiçten iyi olmaz. Yani simülasyon tarafında hatta daha da niş olarak motorlarla ilgilenen arkadaşlar varsa yazmak istedim :) Konu için teşekkürler tabii ki 🙏
Epic Games: İyi indirimli oyunlar
İndirimler hoşunuza gittiyse.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz seçme yapsaydınız bari ne gördüyseniz koymuşsunuz gibi. Resident Evil Requiem nasıl iyi bir indirim mesela. %20 indirime girmiş sadece oyun hala çok pahalı.