Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 10
Eğer Superonline müşteri iseniz öğrenmenizin bir anlamı yok. Modemi kolayca değiştiremezsiniz. Modemi değiştirmek için Mac clone özelliği olan bir cihaza ihtiyacınız var. Çünkü Superonline hep cihaz Mac'i hem PPPoE kontrolü yapıyor. Kneetic ve TP-Link markalarının cihazlarında bu özellik var diye hatırlıyorum. Yine de model bazlı bakmak en iyisi.
evet, şimdi keenetic modemlerin özelliğini şimdi gördüm. sanırım satın alacağım direkt denemek içinEğer Superonline müşteri iseniz öğrenmenizin bir anlamı yok. Modemi kolayca değiştiremezsiniz. Modemi değiştirmek için Mac clone özelliği olan bir cihaza ihtiyacınız var. Çünkü Superonline hep cihaz Mac'i hem PPPoE kontrolü yapıyor. Kneetic ve TP-Link markalarının cihazlarında bu özellik var diye hatırlıyorum. Yine de model bazlı bakmak en iyisi.
Evet, şimdi Keenetic modemlerin özelliğini şimdi gördüm. Sanırım satın alacağım direkt denemek için.
Xiaomi AX3000t alıp OpenWrt kurarak PPPoE bilgilerini ve eski MAC adresini cihaza girerek kullanabilirsin.
Yeni konular
-
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar
- Rubiks Cube
-