Ethem Efe 52 Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 5.444 Çözümler 10 Beğeniler 3.209 Yer KKTC | Gazimağusa 17 Şubat 2026 #1 Arkadaşım 1000 Mbps hız alamıyor. Kablo aldırdık ama yine işe yaramadı; anakart sanırım 1000 Mbps desteklemiyor. 'Speed & Duplex' ayarında maksimum 100 Mbps gözüküyor. Bunun tek çözümü yeni anakart almak mı?
Arkadaşım 1000 Mbps hız alamıyor. Kablo aldırdık ama yine işe yaramadı; anakart sanırım 1000 Mbps desteklemiyor. 'Speed & Duplex' ayarında maksimum 100 Mbps gözüküyor. Bunun tek çözümü yeni anakart almak mı?
Çözüm michaelscofield 17 Şubat 2026 Ethem Efe dedi: Ethernet kartı nasıl çalışıyor ve takılıyor acaba? Çok bilgim yok maalesef. Genişletmek için tıkla... O kadarını ben de bilmiyorum, hiç denemedim. Anakartınızın Ethernet kartı Realtek 8105E ya da 8111E. Bunlar da 100 Mbps'den fazlasını desteklemez.
Ethem Efe dedi: Ethernet kartı nasıl çalışıyor ve takılıyor acaba? Çok bilgim yok maalesef. Genişletmek için tıkla... O kadarını ben de bilmiyorum, hiç denemedim. Anakartınızın Ethernet kartı Realtek 8105E ya da 8111E. Bunlar da 100 Mbps'den fazlasını desteklemez.
termalmacun 1 Başarılı Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 1.178 Çözümler 7 Beğeniler 703 17 Şubat 2026 #11 Ethem Efe dedi: USB değilmiş gerçi, bunu kendisi takabilir mi? Karışık gözüküyor biraz. Genişletmek için tıkla... Anakart üzerindeki PCI-e slotuna takılıyor, takması gayet kolay. Ekran kartı takar gibi. Artı 0 Eksi
Ethem Efe dedi: USB değilmiş gerçi, bunu kendisi takabilir mi? Karışık gözüküyor biraz. Genişletmek için tıkla... Anakart üzerindeki PCI-e slotuna takılıyor, takması gayet kolay. Ekran kartı takar gibi.
Michael MYERS 52 Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.929 Çözümler 83 Beğeniler 6.165 Yer Haddonfield, Illinois 17 Şubat 2026 #12 Ethem Efe dedi: USB değilmiş gerçi, bunu kendisi takabilir mi? Karışık gözüküyor biraz. Genişletmek için tıkla... Tak çalıştır bunlar. Şuraya: Artı 0 Eksi
Ethem Efe dedi: USB değilmiş gerçi, bunu kendisi takabilir mi? Karışık gözüküyor biraz. Genişletmek için tıkla... Tak çalıştır bunlar. Şuraya:
KS KS Ethem Efe 52 Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 5.444 Çözümler 10 Beğeniler 3.209 Yer KKTC | Gazimağusa 17 Şubat 2026 #13 Michael MYERS dedi: Tak çalıştır bunlar. Şuraya: Eki Görüntüle 227870 Genişletmek için tıkla... Attığınızı aldırıyorum o zaman? Taktıktan sonra direkt çalışmaya başlıyor mu? Ekstra bir ayar yapmak gerekir mi? Artı 0 Eksi
Michael MYERS dedi: Tak çalıştır bunlar. Şuraya: Eki Görüntüle 227870 Genişletmek için tıkla... Attığınızı aldırıyorum o zaman? Taktıktan sonra direkt çalışmaya başlıyor mu? Ekstra bir ayar yapmak gerekir mi?
Michael MYERS 52 Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.929 Çözümler 83 Beğeniler 6.165 Yer Haddonfield, Illinois 17 Şubat 2026 #14 Ethem Efe dedi: Attığınızı aldırıyorum o zaman? Taktıktan sonra direkt çalışmaya başlıyor mu? Ekstra bir ayar yapmak gerekir mi? Genişletmek için tıkla... Belki sürücü kurulumu gerekebilir ama yorumlarda tak çalıştır olduğunu belirtmişler. Direkt çalışır. Artı 0 Eksi
Ethem Efe dedi: Attığınızı aldırıyorum o zaman? Taktıktan sonra direkt çalışmaya başlıyor mu? Ekstra bir ayar yapmak gerekir mi? Genişletmek için tıkla... Belki sürücü kurulumu gerekebilir ama yorumlarda tak çalıştır olduğunu belirtmişler. Direkt çalışır.