Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ÇözüldüHackintosh RAW dosyası SSD'ye yazılırken sorun oluşuyor
Elimde bir USB bellek olmadığından 240 GB SSD'min içine balenaEtcher ile RAW dosyasını yazıyorum fakat EFI'leri güncelleyemiyorum. İşlem sonrası sonrası EFI diski görünmüyor, yardımcı olabilir misiniz?
Etcher yerine Rufus ile RAW dosyasini yazdirabilirsiniz. Bir de oyle yazdirmayi deneyin. Hala olmuyorsa da Disk Yonetimi uzerinde EFI diskinizi gorebiliyorsaniz harf atayip tekrar deneyin.
Etcher yerine Rufus ile RAW dosyasini yazdirabilirsiniz. Bir de oyle yazdirmayi deneyin. Hala olmuyorsa da Disk Yonetimi uzerinde EFI diskinizi gorebiliyorsaniz harf atayip tekrar deneyin.
Rufus'da imaj secme ekraninda sag alttan ''Tum Dosyalar'' secenegini secin. O zaman RAW dosyasini secebilir hale geleceksiniz.
Edit: Durumu simdi anladim. Etcher ile RAW dosyasini dahili bir SSD'ye nasil yazdirdiniz ki? Yine de Disk Yonetimi uzerinden EFI boluntusu varsa harf atamayi deneyebilirsiniz.
Diskin üzerindeki harfi silip, yeni bir harf atayın. Mümkünse disk tek parça olsun. Etcher ile yazdırmada diske yazdırırken problem olabilir, normal işletim sistemi olsa Ventoy önerecektim.