Discord Hacklenen hesabın şifresini değiştirmek yeterli mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yusfucuklar321
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 68
  • Etiketler Etiketler
    discord

yusfucuklar321 1

Uzman
Ben duşa gitmiştim. Geri geldiğimde hesaptan çıkış yapılmış, arkadaşlarım bana Instagram'dan bir sürü mesaj atmış, "Hesabın mı çalındı?" falan diye. Hemen şifremi değiştirdim, telefon numaram bağlıydı, giriş yaptım tekrar. Herkese Mr. Beast 1.000 dolar kazanma gibi bir şeyler atmış. Ve bana Discord'un kendisinden mesaj geldi. "Hesabından bir ihlal kaldırdık." Ne demek olduğunu anlayamadım. Neyse, sizce şifremi değiştirmem yetmiş midir? Yoksa PC'yi komple sıfırlamama gerek var mı?

Başka hesaplarınızda garip şeyler var mı? Eğer öyle bir şeyler varsa, virüsten dolayı olabilir. O zaman format gerekebilir ama sadece Discord'da bir şey olduysa, şifre değiştirmek işe yarayabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka hesaplarınızda garip şeyler var mı? Eğer öyle bir şeyler varsa, virüsten dolayı olabilir. O zaman format gerekebilir ama sadece Discord'da bir şey olduysa, şifre değiştirmek işe yarayabilir.
Steam'de, Ubisoft'ta, Epic'te hiçbir sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…