5 5124 Ziyaretçi 7 Kasım 2025 #1 Selam, Bugün sizlerle birlikte Steam indirimlerini derleyeceğiz. Oyunlar karışık olarak seçilmiştir. Hepsi oynanmıştır. Tabii başta RDR2 oynamayan arkadaşlara indirimli haliyle almasını şiddetle öneririm.
Selam, Bugün sizlerle birlikte Steam indirimlerini derleyeceğiz. Oyunlar karışık olarak seçilmiştir. Hepsi oynanmıştır. Tabii başta RDR2 oynamayan arkadaşlara indirimli haliyle almasını şiddetle öneririm.
Lorien Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.506 Çözümler 2 Beğeniler 4.786 Yer Kaer Morhen 7 Kasım 2025 #2 Silinen üye dedi: Tabii başta RDR2 oynamayan arkadaşlara indirimli haliyle almasını şiddetle öneririm. Genişletmek için tıkla... Ben önermem çünkü 15 dolara sıklıkla düşüyor. O 5 dolara farklı bir oyun alınabilir.
Silinen üye dedi: Tabii başta RDR2 oynamayan arkadaşlara indirimli haliyle almasını şiddetle öneririm. Genişletmek için tıkla... Ben önermem çünkü 15 dolara sıklıkla düşüyor. O 5 dolara farklı bir oyun alınabilir.
Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 8.823 Makaleler 12 Çözümler 178 Beğeniler 17.172 Yer Çorum 7 Kasım 2025 #3 Lorien dedi: Ben önermem çünkü 15 dolara sıklıkla düşüyor. O 5 dolara farklı bir oyun alınabilir. Genişletmek için tıkla... Bu Ultimate paketi hocam, fark ondan kaynaklı.
Lorien dedi: Ben önermem çünkü 15 dolara sıklıkla düşüyor. O 5 dolara farklı bir oyun alınabilir. Genişletmek için tıkla... Bu Ultimate paketi hocam, fark ondan kaynaklı.
Lorien Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.506 Çözümler 2 Beğeniler 4.786 Yer Kaer Morhen 7 Kasım 2025 #4 Caner Uncu dedi: Bu Ultimate paketi hocam, fark ondan kaynaklı. Genişletmek için tıkla... Yine de 5 dolara değecek bir paket değil bence.
Caner Uncu dedi: Bu Ultimate paketi hocam, fark ondan kaynaklı. Genişletmek için tıkla... Yine de 5 dolara değecek bir paket değil bence.