HAGB nedir hocam?Avukat ile savcılığa verileiblir. Ceza almaz ama HAGB yer muhtemelen![]()
HAGB nedir hocam?Avukat ile savcılığa verileiblir. Ceza almaz ama HAGB yer muhtemelen![]()
Hükmün Açıklanmasının Geri Bırakılması.
İççan Bilişim hakkında yazdığınız bir yazı vardı bir ara, onu okumak çok isterdim ancak yine olay yaşamıştınız sanırım.Ben ilk HAGB'mi Edirne'deki bir Casper bayisine kazıkçı dediğim için almıştım. O yüzden Casper'dan uzak durun!
Anladım hocam teşekkür ederim.Hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararıdır. Mahkemenin verdiği ceza, sanığın 5 yıllık denetim süresi boyunca Ceza Muhakemesi Kanununda belirlenen ve mahkemece takdir olunan koşullara uyması şartıyla beklemeye alınır. Bu 5 sene içinde suç işlememen gerekir. Ben ilk HAGB'mi Edirne'deki bir Casper bayisine kazıkçı dediğim için almıştım. O yüzden Casper'dan uzak durun!
O olaydı... Bir de para cezası ödemiştim.İççan Bilişim hakkında yazdığınız bir yazı vardı bir ara, onu okumak çok isterdim ancak yine olay yaşamıştınız sanırım.![]()
Senin her şeyin olay site adın bile olay
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.