Discord Hakkında ne yapacağız?

Yapacak en ufak bir şeyimiz yok. VPN ile bir yere kadar gideceğiz, onu da engelleyecekler ama halk yine bir iki Tweet atmaktan başka bir şey yapmayacak. Muhalefeti söylemiyorum bile. Şu ana kadar sağlam bir protesto olması gerekiyordu ama olmadı, bu saatten sonra olacağını zannetmiyorum.
Direkt bu sebepten değil ama bunun gibi sebeplerin toplamı sebebiyle yurt dışına taşınılmasını herkese öneriyorum.
İmkanı varsa tabii.

Söylemesi kolay.

Çalışın başarın hocam. 3 yıldır kıvranıyorum bir aksilik olmazsa da vizem çıkarsa iki ay içinde simülasyondan çıkıyorum.

İmkanı varsa tabii.

İmkan oluşturur. Olayların bu hale geleceği yıllardır belliydi. İlk gidenler kolaylıkla gitti özellikle COVID döneminden sonra sağlık çalışanları vb. deprem döneminde deprem bölgesinde yaşamayan insanlar bile bunu kullanıp gitti.

VPN engellenene kadar devam.

Valla Türklere Arap gözüyle bakıyorlar. İşimiz zor.

Öyle çalışın, başarın demekle olmuyor bu yurt dışı işleri haberin olsun.

Devlet denetim yapmak yerine uygulamayi direkt kapatiyor. Verileri Discord paylasiyor fakat bu illegal isleri Discord'a bagladilar ki zaten vardi fakat kapatmak yerine denetimle halledilebilir bir seydi. Ayrica Discord uzun bir sure acilacak gibi degil App Store ve Play Store'dan kaldirilmis.

Yaptiklari aciklama da sacma sapan bir sey. Siz tepki gosterdiniz diye kapattik demeye calisiyorlar gibi.

Millet kelle istedi ve isteği doğrultusunda Discord kapatıldı, sorun bizim millette, bizim milletin yasakçı zihniyetinde. Yani tek taraflı hükümeti suçlamak da doğru değil. Bu gidişle Steam de yakında kapatılır, sadece bir gerizekalının Steam'de chat'inde suç işlemesinin bekleyin ve #Steam kapatılsın diye anıran binlerce kişi çıkar ve o da kapatılır.

Boşuna "yok artık o kadar da olmaz" demeyin, Instagram kapatıldı bu ülkede, Steam mi umurlarında olacak sanıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…