Half-Life 2 başarımları gelmiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 4584
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 433

4584

Uzman
Bildiğiniz üzere, 25. yıl özele Half-Life EP1 ve EP2 Half-Life 2 ile birleştirildi, kütüphaneden araçlar kısmından yine EP1 ve EP2 ayrı ayrı yüklenebiliyor fakat sadece Half-Life 2 içerisinden EP1 ve EP2 oynayabiliyorsunuz.
Oyunda oynamaya devam ettim fakat oyunda başarım gelmiyor, achievement'a tıklayınca da hata veriyor:

Steam'den baktığımda da gelmemiş.

Geliştirici yorumları açık oynadıysanız başarımlar etki etmiyormuş. Hile olarak algıladığından saymıyor yani.

Ayrıca bağlantıdaki çözüme de bakabilirsiniz.

Ek olarak PCGW şöyle bir çözüm var. Oyunun başlangıç komutuna ekleyip oynamayı deneyin.

Kod:
-game hl2_complete

Bu tarz durumlarda ilk olarak oyunun Steam tartışmalar kısmına hatayı (İngilizce şekilde) yazın. Aynı sorunu yaşayıp, çözüm bulanlar genelde yorumlarda oluyor. İkinci site ise PCGW sayfası. Genellikle bilgisayar oyunlarının sorun ve çözümlerini PCGW sayfalarına yazıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geliştirici yorumları açık değil.

Sanırım oyunu tekrar oynamam gerekiyor gelmesi için.

Yorumu düzenledim. O komutu da deneyin. Gerçi çözüm olmayabilir.

Ya bu oyunları ayrı ayrı yayınlıyor. O yüzden dosya sistemi bozulunca saçmalıyor. Yani her oyunu ayrı ayrı verseler sorun olmayacaktı. VEya başarımları yeniden ayarlayacaklardı.

İlk Half-Life'da da tam tersi tek dosyadaydı. CS falan mod olduğundan hl.exe ile çalışıyordu. CS ve diğer HL modlarını düzenlemeden yayınlayınca, CS 1.6 bozulmuştu. @kullanıcı311

Valve oyunlara destek olayını genel olarak severim. HL bile 2-3 yılda bir düzenli hata düzeltme güncellemesi atar. Ama bu 15-20 yıllık güncelleme kısmında çok batırdılar.

Ama bu 15-20 yıllık güncelleme kısmında çok batırdılar.

Doğrudur. 25. yıl dönümü sürümünde mod kurunca bozulmalar meydana gelebiliyor. Ek olarak HUD çok büyüktü. Büyük ekranlar için HUD'u büyütmüş ama küçük ekranlarda rahatsız edici şekilde büyük. Geçen mod kurulu iken geri güncellemeye döneyim dedim, sadece 1 moduna girdim ve tüm modlarım bozulmuştu. Oyunu sil, yükle yapmak zorunda kalmıştım.

Kütüphaneye gel, Half-Life 2 ayrıntılarına gel ve betalar kısmını seç. Oradan pre-Legacy olanı seçersen güncelleme öncesi sürümü yükler.
pre-legacy şeklinde oynamak istemiyorum ama grafik iyileştirmesi gelmiş, pre legacy yaparsam eski grafikler olacak ve oyunu yeniden mi kuruyor?

Steam achievement Manager ile hepsini açarım oyunu bitirdikten sonra yapacak bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…