DeadlyMania7 61

Bilgin
Yer
Cehennemin dibi
Belki biliyorsunuzdur, ModDB sitesinde Half-Life'ın orijinal Alpha sürümü mevcut (0.52). Bu versiyonda konsoldan gidebildiğiniz bir test mapi var. Bu haritada normalde o zamanların teknolojileri test edilmiş iskelet animasyonları olsun, polyrobo gibi poligon testi yapabilmek için oluşturulmuş yapılar mevcut. Bu mapin çıkış yapan versiyonda nasıl gözüktüğünü merak ettim. Mapi aktardım fakat dosyalarını aktarmama rağmen mapin içinde olması gereken npcler ( az önce saydığım polyrobo iskelet animasyonunda ve uçuş animasyonunda kullanılan yaratıklar ) yok. Bunları nasıl aktarabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
YouTube'da sadece Alpha'daki versiyonu var. Onu ben de görebiliyorum. Ben sadece ana oyunda nasıl görüneceğini merak ettim.
Ben de merak ediyorum ama ben de beceremedim. Half life ile alakalı çoğu modu oynadım. Ama özel maplerde hep bir bug oluyor. Yarım bırakıldığı için sanırım.

Orijinal oyunda bahsettiğin animasyonlar vb. güncelleme ile sonradan kaldırılmış olabilir mi?

Evet kaldırılmış. Çıkış yapan oyunun dosyalarında bahsettiğim varlıklar mevcut değil. Alpha'daki mapi ve bu haritada bulunan varlıkların texture dosyalarını çıkış yapan oyuna kopyalamama rağmen haritaya girince gözükmüyorlar. Yani evet çıkış yapan oyun da silinmiş ama ben elimle geri eklediğimde çalışmıyor.