cemkaraca Yetkin Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 2.709 Çözümler 11 Beğeniler 1.484 15 Mayıs 2025 #11 Silinen üye dedi: Gençler bilen var ise anlatsın lütfen. Bunlar lazım değil mi ? Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım oyundan bahsediyorsunuz. Başlığı okuyunca korktum biraz Hangi oyun bu?
Silinen üye dedi: Gençler bilen var ise anlatsın lütfen. Bunlar lazım değil mi ? Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım oyundan bahsediyorsunuz. Başlığı okuyunca korktum biraz Hangi oyun bu?
KS KS R Ranton Kouga Ziyaretçi 15 Mayıs 2025 #12 Silinen üye dedi: Hocam sanırım oyundan bahsediyorsunuz. Başlığı okuyunca korktum biraz hangi oyun bu? Genişletmek için tıkla... Ben gerçek hayatta da yapıyorum efendim. Payday2.
Silinen üye dedi: Hocam sanırım oyundan bahsediyorsunuz. Başlığı okuyunca korktum biraz hangi oyun bu? Genişletmek için tıkla... Ben gerçek hayatta da yapıyorum efendim. Payday2.
cemkaraca Yetkin Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 2.709 Çözümler 11 Beğeniler 1.484 15 Mayıs 2025 #13 Silinen üye dedi: Ben gerçek hayatta da yapıyorum efendim. Payday2. Genişletmek için tıkla... Hocam dedikleriniz suç değil mi Gerçi mizah ve eğlence kategorisindeymişiz ama. Payday 3 çıkmıştı bu arada geçen aylarda am sarmadı bence Payday 2 geçtim efenim. Arkadaşlarla sarıyor.
Silinen üye dedi: Ben gerçek hayatta da yapıyorum efendim. Payday2. Genişletmek için tıkla... Hocam dedikleriniz suç değil mi Gerçi mizah ve eğlence kategorisindeymişiz ama. Payday 3 çıkmıştı bu arada geçen aylarda am sarmadı bence Payday 2 geçtim efenim. Arkadaşlarla sarıyor.
Nixc0r Uzman Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 103 Çözümler 1 Beğeniler 158 15 Mayıs 2025 #14 Dostum malzemeler doğru ancak işi ustalarına bırakırsan daha iyi olur.
KS KS R Ranton Kouga Ziyaretçi 15 Mayıs 2025 #15 Nixc0r dedi: Eki Görüntüle 148273 Dostum malzemeler doğru ancak işi ustalarına bırakırsan daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Ben yalnız çalışırım. Onları örnek alırım ama.
Nixc0r dedi: Eki Görüntüle 148273 Dostum malzemeler doğru ancak işi ustalarına bırakırsan daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Ben yalnız çalışırım. Onları örnek alırım ama.
cemkaraca Yetkin Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 2.709 Çözümler 11 Beğeniler 1.484 15 Mayıs 2025 #16 Silinen üye dedi: Ben yalnız çalışırım. Onları örnek alırım ama. Genişletmek için tıkla... Hocam yazımı görmediniz sanırım. Gerçekte nasıl yapıyorsunuz bu işi? Kimya mühendisliği mi okuyorsunuz?
Silinen üye dedi: Ben yalnız çalışırım. Onları örnek alırım ama. Genişletmek için tıkla... Hocam yazımı görmediniz sanırım. Gerçekte nasıl yapıyorsunuz bu işi? Kimya mühendisliği mi okuyorsunuz?
KS KS R Ranton Kouga Ziyaretçi 15 Mayıs 2025 #17 Silinen üye dedi: Hocam yazımı görmediniz sanırım. Gerçekte nasıl yapıyorsunuz bu işi? Kimya mühendisliği mi okuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bu konunun kategorisi ne sence ? Kimya hocasından yardım aldım.
Silinen üye dedi: Hocam yazımı görmediniz sanırım. Gerçekte nasıl yapıyorsunuz bu işi? Kimya mühendisliği mi okuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bu konunun kategorisi ne sence ? Kimya hocasından yardım aldım.
cemkaraca Yetkin Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 2.709 Çözümler 11 Beğeniler 1.484 15 Mayıs 2025 #18 Silinen üye dedi: Bu konunun kategorisi ne sence ? Kimya hocasından yardım aldım. Genişletmek için tıkla... Kimya hocanız bu adam olabilir mi?
Silinen üye dedi: Bu konunun kategorisi ne sence ? Kimya hocasından yardım aldım. Genişletmek için tıkla... Kimya hocanız bu adam olabilir mi?
KS KS R Ranton Kouga Ziyaretçi 15 Mayıs 2025 #19 Silinen üye dedi: Kimya hocanız bu adam olabilir mi? Eki Görüntüle 148290 Genişletmek için tıkla... O benim hocam değil aga.
Silinen üye dedi: Kimya hocanız bu adam olabilir mi? Eki Görüntüle 148290 Genişletmek için tıkla... O benim hocam değil aga.
cemkaraca Yetkin Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 2.709 Çözümler 11 Beğeniler 1.484 15 Mayıs 2025 #20 Silinen üye dedi: O benim hocam değil aga. Genişletmek için tıkla... Abuzer Kömürcü!