1 12578 Deneyimli Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 865 Makaleler 15 Çözümler 7 Beğeniler 1.099 31 Aralık 2024 #11 Yiğidowski dedi: Kayıt oluşturmasam kendiliğinden yatar mı peki? Genişletmek için tıkla... Yatmaz hocam. Ben söyleyeyim. Hiç boşuna beklemeyin.
Yiğidowski dedi: Kayıt oluşturmasam kendiliğinden yatar mı peki? Genişletmek için tıkla... Yatmaz hocam. Ben söyleyeyim. Hiç boşuna beklemeyin.
KS KS Yiğidowski Üstün Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 1.004 Çözümler 2 Beğeniler 353 Yer Türkiye Cumhuriyeti 31 Aralık 2024 #12 babaci dedi: Aynı durumu yaşamıştım müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattığımda 1 hafta içinde vermişlerdi. Müşteri hizmetlerine bağlanamıyor musun? Eğer öyleyse kayıp kart seç hızlıca bir yere bağlar oradan durumu anlatıp aktarmalarını istersin. Genişletmek için tıkla... Arıyorum direkt isleminize devam edemiyorum lütfen size en yakın Halkbank şubesine gidin diyor. Barış dedi: O yöntemi hiç denemedim, açıkçası bilgim yok bu konuda. Genişletmek için tıkla... Gittim ve ziraat bankasını aramamı söyledi kart Ziraat Bankası olduğu için ne alaka anlamadım. Son düzenleme: 2 Ocak 2025
babaci dedi: Aynı durumu yaşamıştım müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattığımda 1 hafta içinde vermişlerdi. Müşteri hizmetlerine bağlanamıyor musun? Eğer öyleyse kayıp kart seç hızlıca bir yere bağlar oradan durumu anlatıp aktarmalarını istersin. Genişletmek için tıkla... Arıyorum direkt isleminize devam edemiyorum lütfen size en yakın Halkbank şubesine gidin diyor. Barış dedi: O yöntemi hiç denemedim, açıkçası bilgim yok bu konuda. Genişletmek için tıkla... Gittim ve ziraat bankasını aramamı söyledi kart Ziraat Bankası olduğu için ne alaka anlamadım.