Halkbank Kampüste uygulamasına nasıl giriş yapılır?

Yer
Haddonfield, Illinois
Üniversitem yemekhane için bu uygulamayı kullanıyormuş. Yemekhane kaydımı yaptım, sitenin altında bu uygulamayı indirmem gerektiği yazıyordu. Lâkin uygulama girdiğimde T.C. ve şifre istiyor. Bu şifreyi üniversiteden mi verecekler? Dijital parola al dediğimde Halkbank uygulamasına gönderiyor oradan da müşteri olmak gerekiyor. Anlam veremedim.

Belki E-devlettir? Pek bilgim yok.

Üniversitenin sizin adınıza açması lazım. Benimki de Halkbank Kampüs'te kullanıyor. Sitede yemekhane için form var, dolduruyorsun, 1 hafta içinde Halkbank hesabıyla birlikte öğrenci işleri senin adına açıyor. Hangi üniversitedesiniz? Kaydı yeni yaptıysanız yarını bekleyin, pazar günü olduğundan onaylanmamış olabilir.

Birkaç gün oluyor kaydı yapalı. Balıkesir Üniversitesi. O formu doldurdum ama sonrası nasıl işleyecek bilmiyorum.

Bende Balıkesir'deyim. 1 hafta bekleyin, Halkbank'tan SMS gelir, giriş yaparsınız. Öğrenci işlerinin onaylaması lazım.
Bu öğrenci işleri çok ağır ya. OBS'de 14 yaşımdaki fotoğrafım var, yeni istekte bulundum hâlâ onaylamadılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…