General5306 3 Uzman Katılım 30 Nisan 2025 Mesajlar 289 Beğeniler 77 Yer Ankara - Rize Bugün 11:40 #1 Epic Games'te 559 TL. Oyun hoşuma gitti, 13. Cuma'ya da benziyor. Sizlere de sormak istedim.
cansux 5 Uzman Katılım 16 Eylül 2025 Mesajlar 466 Çözümler 1 Beğeniler 239 Bugün 11:54 #2 General5306 dedi: Epic Games'te 559 TL. Oyun hoşuma gitti, 13. Cuma'ya da benziyor. Sizlere de sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Alınabilir bence güzel ama fazla şiddet var ve erişim engeli falan gelir oynayamam sonra diye almamıştım.
General5306 dedi: Epic Games'te 559 TL. Oyun hoşuma gitti, 13. Cuma'ya da benziyor. Sizlere de sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Alınabilir bence güzel ama fazla şiddet var ve erişim engeli falan gelir oynayamam sonra diye almamıştım.
deiinzz 32 Uzman Katılım 14 Ocak 2026 Mesajlar 810 Beğeniler 596 Bugün 12:24 #3 cansux dedi: Alınabilir bence güzel ama fazla şiddet var ve erişim engeli falan gelir oynayamam sonra diye almamıştım. Genişletmek için tıkla... Erişim engeli muhabbeti kalktı o yasadan. O kafayla hiç oyun almaman lazım zaten. Yasada ancak internet hızı düşüyor.
cansux dedi: Alınabilir bence güzel ama fazla şiddet var ve erişim engeli falan gelir oynayamam sonra diye almamıştım. Genişletmek için tıkla... Erişim engeli muhabbeti kalktı o yasadan. O kafayla hiç oyun almaman lazım zaten. Yasada ancak internet hızı düşüyor.