Daha yeni çıkmış bir oyun olduğu için şu an optimize değil, ancak zamanla daha güzel bir oyun olacağına eminim. Grafiksel olarak çok iyi ve hem FSR hem de DLSS destekleri mevcut oyunda.
1 saat kadar Offline olarak oynadım. Grafiksel olarak çok iyi falan değil, ortalama. Oynanış olarak bayağı 13. Cuma işte. Hasret kalanın nefsini körler, Jason yerine Myers oynayacağız. Arada bir girip iki kişi kesip çıkmalık oyun.
Grafiklerinin elle tutulacak yanı yok F13 ile aynı yapmışlar nasıl iyi? Karakterin boğazını kesiyor o kadar yapmacık gözüküyor ki F13'den daha beter diyebilirim. Oynanış zaten sırf olsun diye kafalarına göre eklemişler oyunda en az 10 kere polisi arıyoruz adamlar da geliyor bizi eziyor.
Mekanik olarak nasıl sıçrama yapamadıklarını anlamıyorum, 13. Cuma oyunu gayet iyiydi, üstüne koyamamışlar. Ben böyle bir altyazı görmedim hiçbir oyunda
GunMedia'da biliyordu oyunun max. 5-6 ay hypelanacağını fakat onu bilmelerine rağmen daha baştan savma bir şey yapmışlar. En basiti dediğin gibi altyazı rezalet bir şey. Şahsen oyunun bu kadar kötü çıkış yapmasını asla beklemiyordum. Texas daha iyi şuan maalesef.
GunMedia'da biliyordu oyunun max. 5-6 ay hyplelanacağını fakat onu bilmelerine rağmen daha baştan savma bir şey yapmışlar. En basiti dediğin gibi altyazı rezalet bir şey. Şahsen oyunu bu kadar kötü çıkış yapmasını asla beklemiyordum. Texas daha iyi şuan maalesef.
Oyunun görsellerinden anlamak lazımdı ya şu görsel her gördüğümde yarıyor maalesef. Michael sanki topuklu ayakkabı ile yürüyor karakterin fiziğine bak.
Oyunun görsellerinden anlamak lazımdı ya şu görsel her gördüğümde yarıyor maalesef. Michael sanki topuklu ayakkabı ile yürüyor karakterin fiziğine bak.