“Nitelikli dolandırıcılık” ve “suç işlemek amacıyla örgüt kurma” soruşturması kapsamında tutuklandı.

Ülkedeki sözde modern güruh hükumet bağlantılı diye diğer kuruluşları göz ardı edip Ahbap'a o kadar güvendi ki yöneticisinin kumar bağımlısı biri oluşunu bile umursamadı. O camiada çoğu kişi kimin ne olduğunu iyi biliyor kim olursa olsun kime kimseye körü körüne güvenip bağlanmayacak ben çevreme bakıyorum da muhalif görünmeye çalışanların hepsi muhalif gibi takılan kişilere destek veriyor ama onların da diğerlerinden hiç farkı yok. Yani lafın özü birine destek verirken kişinin kim olduğunu iki kez belki de üç kez düşünmek gerek devletin de bu derneklere ve vakıflara daha çok denetim yapması gerek gelen geçen vakıf veya dernek kuruyor.

Konseri birakip kahvede kumar oynuyordu adam krize girmis gibi gozukuyor dediydim yillar once. 😅 Ayrica bugun bu adamin gecmiste yaptigiyla ilgili bir seyler okudum kanım dondu desem yeridir. Şüpheleniyordum bu ksiiden zaten lüx jete binip yardim istemesi cok garipti. Tıpkı acunun Erzurum Spor icin yardim topladiktan sonra gidip Hull City'i satin almasi gibi absurt geliyordu. Madem Hull City'i alabilecek paran var samimiyse Erzurum Sporu satin al buyut? 😂😂😂 Cok eglenceli ulkeyiz. Ben artik bu tur seylere hic sasirmiyorum. Daha nice bilmedigimiz seyler vardir Allah bilir.

Son düzenleme:
Ülkede elbet çok şaşırtıcı olaylar oluyor misal Hakan şükür ün FETÖ cü çıkması gibi? Hem de AKP milletvekiliydi rozetini Erdoğan takmıştı Türkçe olimpiyatları fiyaskosu gibi (Aldıkları dünya kadar bağışlar))). Türkiye böyle bir yer. Neyin kimin ne olduğunu sonradan öğreniyorsun. Bir zamanlar kardeş gibi olanlar şimdi kavgalı olsa da yarın ne olacaklarını Allah bilir. Sorsan siyasi ayağı hala yokmuş FETÖ'nün :D

O yüzden kimseye güven olmuyor özellikler her fırsatta kandırıldık diyen bir hükümete hiç güven duyulmuyor. Bu kadar zaman bu ahbap ı neden araştırmadılar merak konusu? Haluk leven in "bomba patlayacak" demesi... Acaba neler çıkacak bakalım ilerleyen süreçde göreceğiz.

Ülkede elbet çok şaşırtıcı olaylar oluyor misal Hakan şükür ün FETÖ cü çıkması gibi? Hem de AKP milletvekiliydi rozetini Erdoğan takmıştı Türkçe olimpiyatları fiyaskosu gibi (Aldıkları dünya kadar bağışlar))). Türkiye böyle bir yer. Neyin kimin ne olduğunu sonradan öğreniyorsun. Bir zamanlar kardeş gibi olanlar şimdi kavgalı olsa da yarın ne olacaklarını Allah bilir.

O yüzden kimseye güven olmuyor özellikler her fırsatta kandırıldık diyen bir hükümete hiç güven duyulmuyor. Bu kadar zaman bu ahbap ı neden araştırmadılar merak konusu? Haluk leven in "bomba patlayacak" demesi... Acaba neler çıkacak bakalım ilerleyen süreçde göreceğiz.
O bir sey mi? Gecmiste Endustri meslek lisesi okurken FETÖ yurtlarinda kalam ve o cemaate laf soyledim diye neredeyse beni dovecek insanlar suan devlet dairelerinde işteler. Şaka gibi. 😅

İyi oldu. 10000 lira kaptırdım şunlara.

Allah belalarını versin paralarımızı depremzedelere göndermeyenlerin.

İyi oldu. 10000 lira kaptırdım şunlara.

Allah belalarını versin paralarımızı depremzedelere göndermeyenlerin.
Fatih ALTAYLI'nin o kisiyle ilgili soylediklerini bilsen daha cok uzulursun. Okuyunca midem bulandi. Tıpkı su filmlerdeki V for vendetta ozellikle ust kesimin yaptigi olaylara benziyor...

Fatih ALTAYLI'nin o kisiyle ilgili soylediklerini bilsen daha cok uzulursun. Okuyunca midem bulandi. Tıpkı su filmlerdeki V for vendetta ozellikle ust kesimin yaptigi olaylara benziyor...
İlla gideceğim kendimi bir yerden atacağım. Ya zaten psikolojim çökük bir de bunlarla uğraşıyoruz çıldıracağım ya. 3 aydır siyaset ve gündemden uzak kaldım daha beter oldum. Ama varsa Fatih Altaylı'nın sözlerini atabilirsin, az daha bozulsun psikolojim.

İlla gideceğim kendimi bir yerden atacağım. Ya zaten psikolojim çökük bir de bunlarla uğraşıyoruz çıldıracağım ya. 3 aydır siyaset ve gündemden uzak kaldım daha beter oldum. Ama varsa Fatih Altaylı'nın sözlerini atabilirsin, az daha bozulsun psikolojim.

Öncelikle sunu bil hiçbir şey senden daha degerli degil. Bu dunyaya yasamaya geldik oyle veya boyle keyfimize bakmamiz gerekiyor. Inan bana benim yasadim haksizligi yasasan sen daha beter olurdun. O yuzden senin canini sıkmamak adina atmayacagim. Ayrica bilmene gerek yok bence boş ver hak ediyoruz bu tur olaylari. Kendimize bakalim yeni hobi edinelim. Sahsen burada insanlara yardim etmeye calismak en buyuk hobilerim arasinda beni rahatlatiyor. Bir yandan KPSS calisiyorum fakat memur olmakta istemiyorum ayni zamanda memur olmaktan da baska carem yok. Bu yuzden ayrica gelecek kaygisi cekiyorum ve yine bunalima giriyorum. Dolayisi ile ani yasamakta fayda var. Bu yaslar hizlica gelip geciyor bu tur seylere kafaya takip uzulmemelisin. Ben de cok uzuluyorum bazen dusunuyorum neden insanlar beyinlerini kullanmak yerine kiraya veriyorlar diye ama elden bir şey gelmiyor.

Zaten herkes akilli olsa olan olaylari anlasa kendilerini dusunse zenginler yerine cok daha farkli bir ulke olurduk. Bir Norveç, İsveç, Almanya olurduk. Daha cok seyler yazardim fakat gerek yok bence. Su akar yolunu bulur bir sekilde aynen oyle su gibi olmak lazim akisina birakmak lazim. Ben zamaninda cok taktim kafaya ve aileme adadim kendimi şu an aşırı pismanim mesela. Keske kafaya takmayip yoluma baksaydim. Ama elden ne gelir ki? O yuzden herkes kendi hatasindan kendi sorumludur. Sen hayrini yapmissin 10 bin lira vermissin deprem icin o senin kalbinin guzelligi. Benim Allah'tan param yoktu o siralar deprem oldugu sira yeni eve tasinmistim issizdim virus vardi vs. Benim param olsa bende kaptirirdim briilerine bir sekilde. O yuzden uzulme bence.