Hamster Kombat sahte mi?

Learnof

Üstün
Makaleler
2
Biliyorsunuz NotCoin'den sonra piyasada Telegram botu olarak birçok coin türedi. Bunlardan Blum var Hamster Kombat var en çok bilinenlerden ve NotCoin sadece tıklama ile kullanıcılarına 3 4 ay gibi bir sürede 300-400 dolar arası bir coin bıraktı. Bu da kripto borsalarında listelenerek kullanıcıların cebine kaldı. Diyecekseniz ki tıklama ile para mı kazanılır böyle basit şey mi olur? Evet görünüşte mantıksız ama işin altında reklamlar olunca kimse kazanmayacağı bir yerde dağıtım sağlamaz. Konuya gelecek olursak Hamster Kombat listelenme tarihi haziran sonu olarak bildirildi ve şu an borsada 0.50 cent olarak alıcı bekliyor. Fakat temmuz ayında oyun bitmesi gerekirken hala daha "skin" özelliği, kelime bulmaca, anahtar oyunu gibi oyunlarla güncelleme almaya devam ediyor. Hal böyle olunca insanı bayıyor gerçekten ama kurucular da haklı. En basitinden GTA 5 örneğini verelim. 10 yıl boyunca GTA 6 gündemde değildi çünü GTA 5 hala deli gibi para kazandırıyordu. Yani kimse gelir kaynağını kesmek istemez. Onlarca ülkede oynanan oyun milyonlarca kullanıcıya ulaştı. YouTube reklam ve izlenme gelirlerinden bir hayli para kaldırıyorlar. Bu kazançlarda kimse kazancını kesmek istemez şahsi fikrimce. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

Kimsenin ekrana tıkladığı için 500k insana 300-400 dolar vereceğini sanmıyorum.

Dünyada milyonlarca kişi reklamını yapıyor ve uygulama ile ilgileniyor. Sponsorlar, reklamlar vs. bu parayı karşılayamaz mı?

Ben kafadan 500k dedim, bunu 5 6 milyon insana çıkarttığınızda milyarları bulur muhtemelen.

Saatlik kazancın dışında başarım da getirdiler.
Level'i 6-7'den aşağısında olanlara zaten airdrop vereceklerini zannetmiyorum.
Çünkü çok fazla kullanıcısı var. Bu şekilde düşününce mantıklı bir zemine oturuyor.
Onun dışında 150 milyon civarı kullanıcıya airdrop vereceklerini hiç zannetmiyorum.

Kimsenin ekrana tıkladığı için 500k insana 300-400 dolar vereceğini sanmıyorum.
Ekrana tıklamak yani "tap" olayı tamamen işin pr kısmı.
Oyun içerisinde de sabaha kadar tıkladım geliştim diye bir mantık yok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…