• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Hamur işi önerisi: Napolitana

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 80
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 45
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Tadını beğenip beğenmemenden ziyade hayvana durduk yere iğrenç demene takıldım ben. Domuz salamı yiyebilirsin yağ yoktu mangal gibi tadı.

O zaman çamur atmasana kanki biz bayılarak yedik

Afiyet olsun ne diyeyim, kelle paça favori çorbası olan bir insanım ama domuz yemeyi düşünmek midemi bulandırtıyor neden bilmiyorum.

Tadını beğenip beğenmemenden ziyade hayvana durduk yere iğrenç demene takıldım ben. Domuz salamı yiyebilirsin yağ yoktu mangal gibi tadı.

Hocam domuz öyle ama ya, belki iğrenç çok kaçtı ama pis bir hayvan gerçekten.

Nedeni ailevi, geleneksel öğretiler vb. ve ön yargı bence. Umarım bir gün dünyayı gezer ve her şeyi tadarsın

Bunu demeniz saçma bu arada, gelenekler öğreti falan değil, Müslüman olmayı ben seçtim ve dinim dolayısı ile yiyemem.

Nedeni ailevi, geleneksel öğretiler vb. ve ön yargı bence. Umarım bir gün dünyayı gezer ve her şeyi tadarsın

Bende isterim tatmak ancak yapabileceğim bir şey yok.

Belki bir gün bilmiyorum artık.
Nedeni ailevi, geleneksel öğretiler vb. ve önyargı bence. Umarım bir gün dünyayı gezer ve her şeyi tadarsın

Toprak dediğimiz şey dışkı, ceset ve mineraller topluluğu. Pazardan, marketler aldığınız her türlü bitki dışkı, ceset ve mineral karışımında yetişiyor. Senin mantığınla gidersek her türlü sebze ve meyze iğrenç ve yenmemesi gereken şeyler.
Hocam Müslüman olduğum için yiyemiyorum evet, yağlı olduğuda bir gerçek. ? Niye bunu alıntıladınızki? Neyse ya gerçekten çok uzadı, iyi günler.

Gübre ile saf dışkı yı karşılaştırıyorsunuz, gerçekten çok uzadı daha konuşmayalım bu konu ile alakalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…