Plazy Çalışkan Katılım 19 Kasım 2025 Mesajlar 90 Beğeniler 44 Yer Türkiye 28 Kasım 2025 #1 Hangar çeviri sitesine girecektim ya domain süresi doldu ya da bıraktılar. Açıklama yaparlar umarım. @hangarçeviri Son düzenleyen: Moderatör: 28 Kasım 2025
Hangar çeviri sitesine girecektim ya domain süresi doldu ya da bıraktılar. Açıklama yaparlar umarım. @hangarçeviri
erdym Üstün Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 4.463 Makaleler 2 Çözümler 42 Beğeniler 4.071 Yer İstanbul 29 Kasım 2025 #2 Bırakmış olabilirler. Özellikle istediğin bir yama varsa wayback linkleri arşivlemiş yani Techolay'dan linki alıp Drive ile indirme sağlayabilirsin.
Bırakmış olabilirler. Özellikle istediğin bir yama varsa wayback linkleri arşivlemiş yani Techolay'dan linki alıp Drive ile indirme sağlayabilirsin.
KS KS Plazy Çalışkan Katılım 19 Kasım 2025 Mesajlar 90 Beğeniler 44 Yer Türkiye 29 Kasım 2025 #3 erdym dedi: Bırakmış olabilirler. Özellikle istediğin bir yama varsa wayback linkleri arşivlemiş yani Techolay'dan linki alıp Drive ile indirme sağlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama sitesi açıktı neden kapandı diye merak ettim.
erdym dedi: Bırakmış olabilirler. Özellikle istediğin bir yama varsa wayback linkleri arşivlemiş yani Techolay'dan linki alıp Drive ile indirme sağlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama sitesi açıktı neden kapandı diye merak ettim.