Hangi araba markasını seviyorsunuz?

Yer
Adana
İyi akşamlar. Benden başlayalım.

Audi hariç tüm arabalara sahip olmuş ve kullanmış biri olarak, tek ve sabit tercihim Mercedes'tir. E39 530i, E90 330i, W210 E200, W124 300E, Mazda 323, Opel Corsa 1.7, Alfa Romeo 166 3.0 ve daha fazlasını kullandım.

Mercedes, hem çevreye duyarlılık, hem konfor, hem de performans olarak rakiplerinden daima üstündür. Ayrıca sorunsuzdur.

BMW'yi sevmiyorum ve beğenmiyorum. Konforlu ama Mercedes kadar değil. Her ay sanayiye götürürdük. Yalıtımı Tofaş'tan beterdir.

Benim gözümde eski BMW neyse Tofaş o'dur.

Bir adet 99 model Alfa 166'mız var. 3000 motor V6 otomatik şanzıman. İç derisi aşırı kaliteli, beygiri düşük olsa da 0-100'ü 6 saniye ve 280 km hızı gördüm. Eksi özelliklerine bakınca kliması sürekli sorunluydu ve servis/yedek parçası çok kötü. Bir sensör için 2 yıl bekledik.

Sizin fikirlerinizi alalım. Beğendiğiniz arabalar, markalar var mı? Soru sormak isteyen sorabilir. Soru-cevap konusu olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ford Focus ghia.
Yalıtımı kötü. Uzun yolda ısınarak arıza lambası yakıyor ve biraz önce bu kaput tutma demirine dokunmamla elimin yanması bir oldu. 400km dura dura gittik. Fanı yetersiz. Özellik olarak en dolu paket yani içi olsun görünüşü olsun harika. Sürekli sanayiye gitmiyor ama uzun yol sonrası ısınma sonucu arıza lambası yandı. Biraz daha soğutmaya önem verilebilirdi. Aşırı güçlü değil ama 1.6 olduğu için zayıf da hissettirmiyor. Fanı yetersiz ama bir yandan da sessiz çalışıyor.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt