İstisnasız her hafta bi hacklenme olayı çıkıyor. Ömrümde görmediğim mağduriyetleri bu bankada yaşayanları gördüm. Siz yine Akbank kullanmayın, bu mağduriyetleri örtmek için sürekli 40.000 ila 100.000 faizsiz kredi dağıtıp müşteri çekmeye çalışıyorlar.
Teşekkür ederim hocam değerli yorumunuz için.

Garanti Bankası'ni kapat direk oyle bir laftan anlamaz banka daha gormedim, 5 yil boyunca her gun arayip kredi vermeye calistilar ve kredi kartimi kqpatmadilar en son bu bankalari takip eden bir kurulus vardi oraya sikayet ettim oyle rahatladim. Hiçbir turlu kredi kartimi kapatmadilar. Istemiyorum diyorum zorla adresinizi yazin gonderelim diyordu. Enpara ve VakıfBank iyi bu konuda. Interner alisverislerini artik Enpara ils yapiyorum tamamen. Döviz alım satimlari konusunda VakıfBank çok iyiydi.

Garanti Bankası'ni kapat direk oyle bir laftan anlamaz banka daha gormedim, 5 yil boyunca her gun arayip kredi vermeye calistilar ve kredi kartimi kqpatmadilar en son bu bankalari takip eden bir kurulus vardi oraya sikayet ettim oyle rahatladim. Hiçbir turlu kredi kartimi kapatmadilar. Istemiyorum diyorum zorla adresinizi yazin gonderelim diyordu. Enpara ve VakıfBank iyi bu konuda. Interner alisverislerini artik Enpara ils yapiyorum tamamen. Döviz alım satimlari konusunda VakıfBank çok iyiydi.
Teşekkür ederim hocam önerin için. Garanti Bankası'nı modernliği, hızlı olması vb. açılardan dolayı aktif tutuyordum ama biraz daha araştıracağım. Tekrardan teşekkürler.

Garanti + Yapı Kredi + Ziraat üçlüsü en iyisi bence. Ben de bu üçünü kullanıyorum, aralarında en iyisini Yapı Kredi olarak görüyorum. Garanti'yi çok övüyorlar ama gördüğüm en sorun çözemeyen destek sistemine sahipler. Aylardır kart bekliyorum, halen ulaştıramadılar. Ben de aramayı bıraktım zaten, dijitalden kullanıyorum. Kampanyaları güzel olmasa kapattırırdım.

Teşekkür ederim hocam önerin için. Garanti Bankası'nı modernliği, hızlı olması vb. açılardan dolayı aktif tutuyordum ama biraz daha araştıracağım. Tekrardan teşekkürler.
Rica ederim. Benim gecmiste maaş kartimdi askerdeyken ondan dolayi kullanmak zorunda kalmistik, arada kredi de kitlemislerdi.

Son düzenleyen: Moderatör: