Hangi bankalarda kampanya var?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SilentEcho
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 81

SilentEcho

Uzman
Merhaba. Öğrenciyim ve 18 yaşına girdim daha önce yaşım tutmadığı için bankaların davet kampanyalarından faydalanamadım. Ama artık 18 oldum ve kampanya var mı bildiğiniz? Akbank kampanyasını biliyorum onun dışında QNB varmış ona yetişemedim maalesef. Eğer varsa kazandıran kampanyalar bilgilendirir misiniz her öğrenci gibi paraya ihtiyacım var. Teşekkürler şimdiden.

Merhaba. Öğrenciyim ve 18 yaşına girdim daha önce yaşım tutmadığı için bankaların davet kampanyalarından faydalanamadım. Ama artık 18 oldum ve kampanya var mı bildiğiniz? Akbank kampanyasını biliyorum onun dışında QNB varmış ona yetişemedim maalesef. Eğer varsa kazandıran kampanyalar bilgilendirir misiniz her öğrenci gibi paraya ihtiyacım var. Teşekkürler şimdiden.
- İş Bankası: Gençlere özel hesap açan öğrenciler için belirli bir süreliğine ücretsiz bankacılık hizmetleri sunuyor. Ayrıca çekilişle hediyeler kazanma şansı var.

- Ziraat Bankası: Öğrencilere yönelik avantajlı hesaplar sunuyor. Belirli bir miktarda para yatıranlar için yüksek faiz oranları sağlanmakta.

- Garanti BBVA: Öğrencilere yönelik bir kampanya ile, hesap açılışında çeşitli bonuslar ve harcamalarda indirimler sunuluyor.

- Vakıfbank: Öğrenci hesapları için yönelik kampanyaları var. Ücretsiz havale ve EFT işlemleri gibi fırsatlar sunabilir.

Kampanyaların detayları ve süresi için bankaların resmi web sitelerini ziyaret etmenizi öneririm.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt