Hangi direksiyon seti alınır?

2242

Üstün
Maddi durumum pek yok. Bu hayatta bir şeyleri deneyimlemek istiyorum. Heves bile olsa yani şu şekilde bugün alıp yarın oynamayı bıraksam bile deneyimlemek istiyorum kendimce. İkinci el alacağım. Rampage V902 vitesli 900 derece 3 pedallı direksiyon seti. Rampage Force V995 vitesli 3 pedallı direksiyon. Logitech G29 sanırım emin olamadım. Çünkü siyah renkli olanı belki başka modeldir. Rampage Drive RS+ yaylı 3 pedal. Rush prorace RW900r 900 derece vitesli. Rampage W20 Speed 6+1 Force feedback 900 derece.

Sorunsuz vesaire yazanlar var bunlara ama bir sorun çıkarsa da, yani söylemedikleri bir sorun çıkarsa da, o parayı yemeleri nasip olmasın.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hiçbiri alınmaz, 2. el pxn V10 Pro bakın.

Ha sadece deneyimlemek istiyorsanız G29 alınabilir, ancak iyi bir set değil.

@Kaays aynı fiyatlara dd setler alınabiliyor iken gidip dişli sistem set almak mantıklı bir tercih değil.

Hiçbirini almayın. 2. elde PXN V10 Pro alın geçin. 2026 olmuş dişli sistem konuşmamamız gerekli artık.

Hiçbirini almayın. 2. elde PXN V10 Pro alın geçin. 2026 olmuş dişli sistem konuşmamamız gerekli artık.

Ülkede çok çok gereksiz bir G29 sevgisi var, iyi bir set değil. Pedalları çok kötü, genel olarak sorun çıkarma olasılığı çok fazla dişli set olduğu için. Halen gidip öneriyorlar önermeyen insanlara da laf ediyorlar.

Katılıyorum artık kayışlı sistemlerde mantıklı değil aynı paraya doğrudan tahrikli sistemler var ama sırf onlarda G29 vb var diye övüyorlar.

2. ele düşen V10 Pro olmuyor pek alanlar kullandığı için.
Arkadaş bütçe belirtmemiş ama G29 vs bakabiliyorsa V10 Pro da alabilir.

Dün takip etseydi açtığım konuyu 14k'ya V10 Pro alabilecekti.

Katılıyorum artık kayışlı sistemlerde mantıklı değil aynı paraya doğrudan tahrikli sistemler var ama sırf onlarda G29 vb var diye övüyorlar.

İlk deneyimim olacak. İdare etmelik eğlenmelik lazım. Bu söylediklerimden hangisi alınır ikinci el olarak? Maddi durumum 10 bin civarı. Bu söylediklerim ucuz ikinci el oldukları için. Yapacak bir şey yok. Maddi durum bunu karşılıyor.

Başka marka görünce alamıyorlar; sanırım bu biraz iPhone bağımlılığı gibi bir şey. Gidip sim racing oynamak isteyen birine T300, G29 falan öneriyorlar.

Ha, “oynanmaz” demiyorum. Mesela iRacing’de G29 ile alien olan adamlar var. Ama bunlar iyi setler değil; oyun zevki çok yüksek olmuyor. Örneğin GT arabaları sürerken her curb’deki titreşimi hissetmen gerekiyor, ama torque düşük olunca bunu zaten yapamıyorsun. Bunu anlatmaya çalışıyorum ama başaramıyorum

Basaramazsiniz da zaten hocam. iPhone ornegi cok dogru kesinlikle katiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…