Hangi direksiyon seti alınır?

Bütçenize uygun doğru düzgün bir set yok. 14k'ya V10 Pro yakalayabilirdiniz geç kaldınız. Kampanya bekleyin ya da 2. ele düşmesini bekleyin. Donanimarsivinde bir arkadaş 9k'ya V10 Pro bulmuştu.

Çok fazla PXN önerilmiş fakat PXN = Rampage. Zaten Rampage direksiyonların çoğunu PXN üretiyor. Genel olarak ucuz ama sorunlu bir marka.
Fanboyluktan değil dayanıklılıktan dolayı G29 öneriliyor fakat yarış oyunları için çokta yeterli değil. Oynanır mı evet ama çoğu yerde gücü ve hızı yetersiz kalıyor. Drift işini tamamen unutun hızı yetmiyor, g29 ile drift atanlar ayarlarla anca atıyor gamepad veya klavye ile oynamaktan farksız.

Şahsi tavsiyem yarış oyunları oynanacaksa Moza R3 veya R5 bundle alınması tabii bütçeye göre tercih sizin. G29'un 15 bin bandında olduğunu düşünürsek 20 verip R3 bundle almak çok daha mantıklı bir karar olur.
Ha ben çok fazla yarış oyunu oynamayacağım çoğunlukla simülasyon ETS, ATS vb. oynar keyfime bakarım dersen G29 fazla fazla işini görür.

Bir düzeltme yapalım PXN = Rampage değil. PXN Rampage'a üretmiyor. PXN'in ve Rampage'ın DD olmayan setleri Lite Star Game isimli bir fabrikada üretiliyor. PXN'in Yeni DD setleri hakkında bir bilginiz yok. VD4 ve VD6 modeller R3 ve R5'ten malzeme kalitesi olarak ve ham güç olarak daha iyiler. R3 kullanıp VD6'ya geçmiş biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim. Yabancı kullanıcılar da bunu doğruluyor. Bilgilerinizi güncelleyin bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
PXN = Rampage = Lite Star Game. Güncelledim hocam pek bir değişiklik olmadı hâlâ kronik sorunlu ve güven vermeyen ürünler. Özellikle 3-5 nm tork üzerindeki güçlerde bu tarz markaların ürünlerini alıp sakatlanmaya gerek yok. Thrustmaster bile güvenilir sayılmaz buglanan FFB yüzünden sakatlanan onlarca kullanıcı var.

Neye göre kronik sorunlu olduğunu ve hangi kaynaklara dayanarak konuştuğunuzu açıkçası merak ediyorum. Rampage ile PXN’i aynı kefeye koymak bana sadece komik geliyor.

Firmware sorunları olduğu ve müşteri hizmetlerinin şu an yetersiz kaldığı konusunda bir şey diyemem. Ancak genel olarak ortada herhangi bir kronik sorun ya da yaygın bir problem göremedim. Bizzat kullanan onlarca kişiyle konuştum. Bana göre şu an sadece Çin firması olduğu için eleştiriliyormuş gibi duruyor. Mesela siz hiç satın alıp kullandınız mı?

“Başkalarında sorun çıkmış” denecekse, G29 gibi setlerde hatta Moza’da bile inanılmaz derecede yüksek problem oranları var. Moza’nın aşırı pahalı ekosistemine ise hiç girmiyorum bile.

Hiç bilmiyorum etmiyorum da cidden bu kadar fazla marka kullandın mı ya? Life Star Game'i ilk kez duyuyorum.

Ethemcim yorma kendini. Arkadaşımızın Moza'nın birkaç sene öncesine kadar yalnızca gimble satan bir firma olduğunu ve premium bir ürün olarak değerlendirilemeyeceğini bilmediğini düşünüyorum. Moza, Simagic ve PXN'in yeni VD serileri dahil Çin menşeli setlerin fason olarak üretildiğini, bu firmaların yalnızca tasarıma ve yazılıma müdahale ettiğini bilmiyor.

Hiç bilmiyorum etmiyorum da cidden bu kadar fazla marka kullandın mı ya? Life Star Game'i ilk kez duyuyorum.
Yok yahu kullandığından değil marka borazanlığı sadece.

Lite Star Game bu firmalara üretim yapan OEM firması.

Ben sadece konu sahibine şahsen bu bütçelerde Moza tercih ederdim diye öneride bulundum ve PXN hakkındaki görüşümü ekledim. Moza'yı kötülemeye başlayan diğer arkadaştı zaten eski mesajlara bakarsanız anlarsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…