Hangi internet sağlayıcısından kaç TL'ye hizmet alıyorsunuz?

O bölgeden bölgeye değişir hocam.

Yakınınızda kullanan varsa onlara sorun daha sağlıklı olur.
Sanırım bu iş her firmada bölgeden bölgeye değişiyor benim bölgemde de Türknet çok kesiliyor. Kablonet kullanan var ancak samimiyetim olmadığı için soramadım.

Seneye tahattütler ne durumda olacak acaba gerçi ben tahattütsüz kullanıyorum 500/25mbps 600TL dediler nasıl sizce?

Hocam bir yorumlasaydınız...

Sanırım bu iş her firmada bölgeden bölgeye değişiyor benim bölgemde de TurkNet çok kesiliyor. Kablonet kullanan var ancak samimiyetim olmadığı için soramadım.

Aynen öyle bir şekilde öğrenmeye çalışın önemli olan bölgedeki memnuniyet.

Vodafone Fiber sanırım Turkcell altyapısında, 200 MBİT 18 upload. 460 TL sıkıntısız şükür. Ocakta 609 TL olacak

TurkNet GigaFiber 1000 Mbit + Statik IP + 1000 DK Ev Telefonu aylık 500 TL'ye kullanıyorum. İndirimler ve yıllık ödeme ile yaptım.

Vodafone Fiber, 200 Mbit 18 upload. 460 TL sıkıntısız şükür. Ocakta 609 TL olacak

Kabul edilebilir bence.

TurkNet GigaFiber 1000 Mbit + Statik IP + 1000 DK Ev Telefonu aylık 500 TL'ye kullanıyorum. İndirimler ve yıllık ödeme ile yaptım.

GigaFiber gerçekten büyük avantaj ya simetrik internet vermeleri göz kamaştırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…